De voordelen van een InfraConcept infraroodsauna

We schreven al eerder over de gezondheidsvoordelen van een infraroodsauna. Door regelmatig een bezoekje te brengen aan uw eigen infraroodsauna, krijgt u een betere weerstand, kan dit bijdragen aan betere sportprestaties maar zorgt het natuurlijk ook voor ontspanning na het sporten. Regelmatige sessies in een infraroodsauna hebben dus verschillende voordelen op uw gezondheid. Maar wat is de InfraConcept infraroodsauna en welke voordelen bieden deze sauna’s nog meer? U leest er hier meer over. 

InfraConcept infraroodsauna als beste uit de test

Voor veel mensen die een sauna in huis willen, is het lastig om te kiezen. Want er zijn zo veel verschillende soorten. Wat voor stralen zijn nu goed en welke minder goed? Welke sauna is het meest comfortabel? Wanneer klanten vragen welke infraroodsauna voor hen het beste is, komt de InfraConcept infraroodsauna vaak als beste uit de test, om welke reden u ook graag een sauna in huis wil hebben.

De warmte in een InfraConcept sauna

De warmte die u ervaart in een InfraConcept sauna is heel anders dan die in andere sauna’s. In deze sauna’s wordt namelijk een combinatie gemaakt van carbon heaters en full spectrum heaters. Dit zorgt voor een soort “gezellige” warmte die u omarmt door middel van lange en middengolf infraroodstralen. Full spectrum heaters zorgen voor een diepere indringing in de spieren en gewrichten en zijn apart aan- en uit te zetten en te dimmen, waardoor u zelf kunt bepalen of u alleen de carbon heaters aan wil hebben of ook de full spectrum heaters. Dit zorgt voor een geweldige en zeer aangename ervaring. 

Zuinig, gebruiksvriendelijk en strak

Een ander punt waarop de InfraConcept infraroodsauna zich onderscheidt van andere infraroodsauna’s, is de afwerking van de sauna. De materialen die gebruikt zijn, zijn allemaal van de allerbeste kwaliteit en ze worden dan ook op een uiterst uitgekiende manier opgebouwd. Daarnaast zijn deze sauna’s ook erg gebruiksvriendelijk en zuinig. Elke sauna is per persoon in te stellen en zal voor een sessie van 30 minuten niet meer dan 40 eurocent aan stroom kosten. U kunt de sauna zo instellen dat de sessie perfect is voor wat u nodig hebt. Ook komt de sauna met de Zhichi, een zeer speciale rugsteun die zich aanpast aan ieders rug. Deze krijgt u gratis bij elk model!

Meer weten over de InfraConcept sauna?

Wilt u graag meer weten over de InfraConcept sauna en of het ook de juiste sauna voor u is? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur of neem contact met ons op om uw vragen te stellen. Wij helpen u graag aan een heerlijke InfraConcept infraroodsauna!

Bij ons kun je terecht voor jouw hottub, sauna, spa, whirlpool of zwemspa.