Spa buiten avond ledverlichting

De voordelen van verlichting in uw spa of jacuzzi

Lekker relaxen in uw eigen thuisspa, hoe heerlijk is dat? Wilt u het écht gezellig maken tijdens het badderen? Kies dan voor mooie verlichting in uw spa of jacuzzi. Er zitten verschillende voordelen aan het toevoegen van verlichting. In dit artikel leest u meer over de voordelen van verlichting in uw spa.

Verbeterde veiligheid 

Een van de meest praktische en tegelijk ook belangrijkste voordelen wanneer u verlichting toevoegt; de veiligheid van uw spa of jacuzzi verbetert direct. Door verlichting toe te voegen is de jacuzzi gemakkelijker te betreden voor u en uw gasten en kunt u elkaar makkelijker zien wanneer u ‘s avonds de spa gebruikt. Het zorgt tevens voor een verwelkomende en gezellige sfeer. Handig wanneer u het hele jaar door wilt kunnen genieten van uw jacuzzi voor buiten.

Aantrekkelijk design 

Een buitenspa met verlichting oogt niet alleen prachtig maar is ook functioneel! Door de verlichting verbetert de veiligheid en het voegt daarnaast echt iets toe aan uw tuin, veranda of dakterras. Door verlichting toe te voegen aan uw buitenspa krijgt uw jacuzzi een exclusieve en luxueuze look. Het oog wil immers ook wat. Zo geniet u nog meer van uw eigen luxe wellness momentje!

Stressverlichting

Wist u dat kleurentherapie stress verlichtend kan werken? Wij hebben verschillende soorten spa’s met led-verlichting, waarmee u kleurentherapie kunt toepassen wanneer u van uw spa gebruik maakt. Door bijvoorbeeld een rustgevende of activerende kleur uit te kiezen kunt u de juiste sfeer creëren tijdens het relaxen. Hierdoor zult u zich weer als herboren voelen na het gebruik van uw spa. Door de kleuren aan te passen aan uw gemoedstoestand kunt u echt een rustmomentje creëren. Wanneer u samenkomt met vrienden of familie kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de verschillende kleuren elkaar af te laten wisselen om er echt een (disco)feestje van te maken. Zo kunt u optimaal genieten van de weldaad van een spa.

Gezellige sfeer

Gezelligheid kent geen tijd en al helemaal niet wanneer u in een spa zit! Sfeervolle verlichting draagt daar zeker aan bij en u zal hoge ogen scoren wanneer u kiest voor sfeerverlichting.  Hierdoor creëert u moeiteloos een gezellige en uitnodigende ambiance. 

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u advies nodig over de juiste verlichting voor uw spa? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt ons bezoeken in onze showroom in Etten-Leur, of contact met ons opnemen.

Bij ons kun je terecht voor jouw hottub, sauna, spa, whirlpool of zwemspa.