Jacuzzi europese kwaliteit

Enkel jacuzzi’s van Europese kwaliteit

Jacuzzi’s zijn erg populair en worden dan ook massaal geproduceerd. U heeft natuurlijk weleens gehoord van het spreekwoord “goedkoop is duurkoop”, en dat is bij jacuzzi’s ook zeker het geval. Als u een jacuzzi aanschaft dan wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat u er jarenlang van kunt genieten. Het is daarom beter om hierin te investeren dan, te kiezen voor een goedkope jacuzzi van mindere kwaliteit. Bij Elite Wellness vindt u enkel jacuzzi’s van Europese makelij, wat betekent dat de spa’s volgens de Europese standaarden zijn gemaakt zodat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit.

Wellis Spa’s: geproduceerd in Hongarije

In ons aanbod vindt u een groot aantal Wellis Spa’s. Deze worden gemaakt in een fabriek in Hongarije, waar er voldaan wordt aan strenge kwaliteitseisen. De Wellis fabriek wordt constant gemoderniseerd; het is een echte high-tech fabriek. Dit maakt het mogelijk om de beste kwaliteit jacuzzi’s te produceren. Wellis Spa’s zijn er in verschillende soorten en maten, of u nu een wat kleinere jacuzzi of een 6-persoons jacuzzi wilt. Zo is een groot aantal van deze jacuzzi’s voorzien van een PU versterkt antibacterieel acrylaat kuip met krachtige massagejets. Deze kuip is zeer ergonomisch en er zijn veel extra’s toe te voegen aan deze jacuzzi’s, zodat u deze helemaal naar uw eigen zin kunt samenstellen.

Andere jacuzzi’s bij Elite Wellness

Wij bieden een ruim assortiment aan Wellis Spa’s aan, maar u vindt bij ons ook nog andere soorten jacuzzi’s. Zo bieden we u bijvoorbeeld ook de Myline serie aan. Deze serie maakt jacuzzi’s voor iedereen betaalbaar, zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. Deze spa’s worden namelijk ook geproduceerd in de Wellis Spa fabriek in Hongarije, en zijn dus ook van uitstekende Europese kwaliteit. Dit geldt ook voor onze eigen lijn jacuzzi’s; de Elite Wellness BP line spa’s. Ook deze jacuzzi’s voldoen aan de hoge Europese kwaliteitsstandaard.