Garantie

Klik hieronder op het product waarvan u de garantievoorwaarden wilt bekijken.

 

5 jaar garantie op de Schaalstructuur van het SPA zwembad
De fabrikant verleent aan de gebruiker van het SPA zwembad een garantie van 4 jaar dat de schaal zijn structurele integriteit en configuratie zal behouden en vrij zal zijn van waterverlies ten gevolge van een defect aan de schaal van het SPA zwembad.
2 jaar garantie op het Schaaloppervlak van het SPA zwembad
De fabrikant verleent aan de gebruiker van het SPA zwembad een garantie van 2 jaar tegen blaarvorming, barsten en delaminatie van de schaal van het SPA zwembad.

2 jaar garantie op de Ombouw van het SPA zwembad
De fabrikant garandeert dat de ombouw van het SPA zwembad vrij zal zijn van defecten in het materiaal gedurende 2 jaar. Deze garantie dekt specifiek afbladderen, barsten of krimpen. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

2 jaar geen lek loodgieterswerk garantie
SPA zwembadfittingen, interne leidingen en de jet montages zijn gegarandeerd tegen lekken ten gevolg van defecten in het materiaal of vakmanschap.

2 jaar garantie op de schakelkast en de display module
De fabrikant garandeert de display en de SPA schakelkast (verwarming inclusief) tegen defecten in materialen, vakmanschap of ieder defect gedurende 2 jaar. In geval van de elektrische componenten geldt deze garantie niet op zekeringen, lampen en pakkingen.

2 jaar op de standaard en optionele SPA zwembad onderdelen
De fabrikant garandeert de pomp, motors, jets, luchtregulatoren, kleppen, wissels, kleppen en andere spa onderdelen tegen defecten in materialen en vakmanschap gedurende 2 jaar. Sommige onderdelen, waarvan de meeste kunnen worden vervangen zonder gebruik van gereedschappen, zoals filtercartridges, filterdeksel,
spa kussens en overtreksloten, zijn niet opgenomen in deze garantie, maar zijn gegarandeerd vrij van gebreken in materialen en vakmanschap op het moment van levering.

1 jaar op de Thermo overtrek van het SPA zwembad
De fabrikant verleent aan de gebruiker van het SPA zwembad een garantie van 1 jaar tegen een ieder defect in materialen of vakmanschap. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

2 jaar garantie op het Pulsar hydrotherapie systeem
Het door de fabriek geïnstalleerde Pulsar hydrotherapie systeem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar.

2 jaar garantie op de ozongenerator
De ozongenerator is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar vanaf de originele datum van aflevering.

2 jaar garantie op het in.clear antiseptisch systeem
Het door de fabriek geïnstalleerde in.clear antiseptisch systeem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar.

1 jaar garantie op de audiosysteem onderdelen
De door de fabriek geïntalleerde audio onderdelen (bijv. stroomvoorziening,luidsprekers, bedrading, etc.) zijn gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar.

1 jaar garantie op de LED lampen
De door de fabriek geinstalleerde LED lampen zijn gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar.

1 jaar garantie op het UV-C disinfectiesysteem
Het fabrieks UV-C disinfectiesysteem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar. Deze garantie geldt niet op de lamp van het UV-C systeem.

1 jaar garantie op de UV-C lamp
De normale levensduur van een UV-C lamp is ongeveer 5000 uur, maar is afhankelijk van de gebruiksmethode van de lamp. De fabrikant verleent een garantie van 1 jaar op de UV-C lamp.

Omvang van de garantie
Deze garantie betreft alleen de originele consument koper van het SPA zwembad wanneer gefactureerd en geleverd. Deze garantie geldt vanaf de compilatiedatum van de fabrieksfactuur van het SPA zwembad. Deze garantie vervalt op het moment van een iedere eigendomsoverdracht, voorafgaand aan de vervaltijd van de garantieperiode.

Beperkingen

 1. Deze garantie dekt geen schade ten gevolge van verkeerd gebruik, gebrek aan onderhoud, of kalkaanslag.
 2. De fabrikant behoudt het recht om defecte onderdelen te vervangen met fabrieksonderdelen of gereviseerde onderdelen.
 3. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor enkele schade ten gevolge van wijzigingen of aanpassingen door de gebruiker.
 4. Radio-ontvangst is niet gedekt door de garantie omdat de ontvangst afhankelijk is van lokale condities. Het ontvangen signaal kan verslechteren als er hoogspanningslijnen in de buurt van de spa zijn.
 5. De fabrikant verleent 1 jaar garantie op ieder reserveonderdeel van het SPA zwembad.
 6. De garantie van het SPA zwembad dekt geen defecten, schade of storing veroorzaakt bij de vervoerder, installateur, gebruiker, of andere personen, huisdieren, of knaagdieren, of ten gevolge van, maar niet beperkt tot, enige van de volgende: onzorgvuldige behandeling (optillen bij loodgieterswerk, schuren van de afwerking, etc.) met inbegrip van nalatigheid; wijziging van iedere aard en om iedere reden (inclusief wijzigingen om aan lokale voorschriften te voldoen); onjuiste installatie (inclusief installatie niet in overeenkomst met instructies en specificaties zoals geleverd bij de eenheid); aansluitingen verzorgd door de installateur van de apparatuur; onjuiste voeding of ongeoorloofde electrische wijzigingen, onjuist gebruik,
  onjuiste bediening, of het gebrek aan goed routineonderhoud, gebruik van de eenheid zonder de gespecificeerde minimale hoeveelheid water of ongepaste watertemperatuur; gebruik van schurende of onjuiste Schoonmaakmiddelen; of overmacht, zoals bliksem, overstromingen, aardbevingen, etc.
 7. De fabrikant is bovendien niet verantwoordelijk voor incidentele schade of gevolgschade of verliezen ten gevolge van een iedere oorzaak (bijv. waterschade aan tapijt, plafond, tegels, marmer, verlies van gebruik, etc.) met inbegrip van nalatigheid; schade aan, met betrekking tot of als resultaat van: onderdelen wanneer de zwembad- en/of spachemicaliën gebruikt worden in de eenheid of hard water; optionele badapparatuur die niet vervaardigd is door het Bedrijf maar verschaft is door Dealer, installateur of het Bedrijf; voorafgaand gebruik van de eenheid als een operationeel display; of defecten die voorafgaand aan de installatie ontdekt
  hadden moeten worden.
 8. Deze garantie dekt niet: arbeid, transport, of andere kosten gemaakt bij de verwijdering en/of herinstallatie van de originele eenheid en/of installatie van een vervangende eenheid; enige kosten gerelateerd aan het verkrijgen van toegang voor reparaties; of verlies van gebruik schade, inclusief verlies van verkoop, winst
  of zakelijk voordeel van iedere aard onder iedere omstandigheden. SPA zwembad eenheden zijn niet gedekt door een iedere garantie als een iedere toevoeging, wijziging of modificatie van een iedere aard gemaakt is aan de eenheid (of een ieder onderdeel).
 9. Deze garantie dekt geen defecten of schade als gevolg van normale slijtage, onjuiste installatie, aangebrachte wijzigingen zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant, ongelukken, onjuist gebruik, misbruik, commercieel of industrieel gebruik, gebruik van een accessoire dat niet goedgekeurd is door de fabrikant, het niet volgen van de gebruikershandleiding, of reparaties gemaakt of geprobeerd te maken bij iemand anders dan een bevoegde vertegenwoordiger van de fabrikant.

Garantieuitvoering
Om een claim in te dienen onder deze garantie, neem contact op met uw dealer. In het geval u niet in staat bent service te verkrijgen van de dealer, neemt u alstublieft contact op met de fabrikant.

Elite Wellness  is in geen geval aansprakelijk te stellen voor de kosten omzetderving bij het niet  functioneren van een product dat via ons is aangekocht.

10 jaar garantie op de Schaalstructuur van het SPA zwembad
De fabrikant verleent aan de gebruiker van het SPA zwembad een garantie van 10 jaar dat de schaal zijn structurele integriteit en configuratie zal behouden en vrij zal zijn van waterverlies ten gevolge van een defect aan de schaal van het SPA zwembad.

6 jaar garantie op het Schaaloppervlak van het SPA zwembad
De fabrikant verleent aan de gebruiker van het SPA zwembad een garantie van 6 jaar tegen blaasvorming, barsten en delaminatie van de schaal van het SPA zwembad.

2 jaar garantie op de Ombouw van het SPA zwembad
De fabrikant garandeert dat de ombouw van het SPA zwembad vrij zal zijn van defecten in het materiaal gedurende 2 jaar. Deze garantie dekt specifiek afbladderen, barsten of krimpen. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

2 jaar geen lek loodgieterswerk garantie
SPA zwembadfittingen, interne leidingen en de jet montages zijn gegarandeerd tegen lekken ten gevolg van defecten in het materiaal of vakmanschap.

2 jaar garantie op de schakelkast en de display module
De fabrikant garandeert de display en de SPA schakelkast (verwarming inclusief) tegen defecten in materialen, vakmanschap of ieder defect gedurende 2 jaar. In geval van de elektrische componenten geldt deze garantie niet op zekeringen, lampen en pakkingen.

2 jaar op de standaard en optionele SPA zwembad onderdelen
De fabrikant garandeert de pomp, motors, jets, luchtregulatoren, kleppen, wissels, kleppen en andere spa onderdelen tegen defecten in materialen en vakmanschap gedurende 2 jaar. Sommige onderdelen, waarvan de meeste kunnen worden vervangen zonder gebruik van gereedschappen, zoals filtercartridges, filterdeksel,
spa kussens en overtreksloten, zijn niet opgenomen in deze garantie, maar zijn gegarandeerd vrij van gebreken in materialen en vakmanschap op het moment van levering.

1 jaar op de Thermo overtrek van het SPA zwembad
De fabrikant verleent aan de gebruiker van het SPA zwembad een garantie van 1 jaar tegen een ieder defect in materialen of vakmanschap. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

2 jaar garantie op het Pulsar hydrotherapie systeem
Het door de fabriek geïnstalleerde Pulsar hydrotherapie systeem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar.

1 jaar garantie op de ozongenerator
De ozongenerator is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar vanaf de originele datum van aflevering.

2 jaar garantie op het in.clear antiseptisch systeem2
Het door de fabriek geïnstalleerde in.clear antiseptisch systeem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar.

2 jaar garantie op de audiosysteem onderdelen
De door de fabriek geïnstalleerde audio onderdelen (bijv. stroomvoorziening, luidsprekers, bedrading, etc.) zijn gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar.

2 jaar garantie op de LED lampen
De door de fabriek geïnstalleerde LED lampen zijn gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 2 jaar.

1 jaar garantie op het UV-C disinfectiesysteem
Het fabrieks UV-C disinfectiesysteem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar. Deze garantie geldt niet op de lamp van het UV-C systeem.

1 jaar garantie op de UV-C lamp
De normale levensduur van een UV-C lamp is ongeveer 5000 uur, maar is afhankelijk van de gebruiksmethode van de lamp. De fabrikant verleent een garantie van 1 jaar op de UV-C lamp.

Omvang van de garantie
Deze garantie betreft alleen de originele consument koper van het SPA zwembad wanneer gefactureerd en geleverd. Deze garantie geldt vanaf de compilatiedatum van de fabrieksfactuur van het SPA zwembad. Deze garantie vervalt op het moment van een iedere eigendomsoverdracht, voorafgaand aan de vervaltijd van de garantieperiode.

Beperkingen

 1. Deze garantie dekt geen schade ten gevolge van verkeerd gebruik, gebrek aan onderhoud, of kalkaanslag.
 2. De fabrikant behoudt het recht om defecte onderdelen te vervangen met fabrieksonderdelen of gereviseerde onderdelen.
 3. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor enkele schade ten gevolge van wijzigingen of aanpassingen door de gebruiker.
 4. Radio-ontvangst is niet gedekt door de garantie omdat de ontvangst afhankelijk is van lokale condities. Het ontvangen signaal kan verslechteren als er hoogspanningslijnen in de buurt van de spa zijn.
 5. De fabrikant verleent 1 jaar garantie op ieder reserveonderdeel van het SPA zwembad.
 6. De garantie van het SPA zwembad dekt geen defecten, schade of storing veroorzaakt bij de vervoerder, installateur, gebruiker, of andere personen, huisdieren, of knaagdieren, of ten gevolge van, maar niet beperkt tot, enige van de volgende: onzorgvuldige behandeling (optillen bij loodgieterswerk, schuren van de afwerking, etc.) met inbegrip van nalatigheid; wijziging van iedere aard en om iedere reden (inclusief wijzigingen om aan lokale voorschriften te voldoen); onjuiste installatie (inclusief installatie niet in overeenkomst met instructies en specificaties zoals geleverd bij de eenheid); aansluitingen verzorgd door de installateur van de apparatuur; onjuiste voeding of ongeoorloofde elektrische wijzigingen, onjuist gebruik,
  onjuiste bediening, of het gebrek aan goed routineonderhoud, gebruik van de eenheid zonder de gespecificeerde minimale hoeveelheid water of ongepaste watertemperatuur; gebruik van schurende of onjuiste Schoonmaakmiddelen; of overmacht, zoals bliksem, overstromingen, aardbevingen, etc.
 7. De fabrikant is bovendien niet verantwoordelijk voor incidentele schade of gevolgschade of verliezen ten gevolge van een iedere oorzaak (bijv. waterschade aan tapijt, plafond, tegels, marmer, verlies van gebruik, etc.) met inbegrip van nalatigheid; schade aan, met betrekking tot of als resultaat van: onderdelen wanneer de zwembad- en/of spachemicaliën gebruikt worden in de eenheid of hard water; optionele badapparatuur die niet vervaardigd is door het Bedrijf maar verschaft is door Dealer, installateur of het Bedrijf; voorafgaand gebruik van de eenheid als een operationeel display; of defecten die voorafgaand aan de installatie ontdekt
  hadden moeten worden.
 8. Deze garantie dekt niet: arbeid, transport, of andere kosten gemaakt bij de verwijdering en/of herinstallatie van de originele eenheid en/of installatie van een vervangende eenheid; enige kosten gerelateerd aan het verkrijgen van toegang voor reparaties; of verlies van gebruik schade, inclusief verlies van verkoop, winst of zakelijk voordeel van iedere aard onder iedere omstandigheden. SPA zwembad eenheden zijn niet gedekt door een iedere garantie als een iedere toevoeging, wijziging of modificatie van een iedere aard gemaakt is aan de eenheid (of een ieder onderdeel).
 9. Deze garantie dekt geen defecten of schade als gevolg van normale slijtage, onjuiste installatie, aangebrachte wijzigingen zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant, ongelukken, onjuist gebruik, misbruik, commercieel of industrieel gebruik, gebruik van een accessoire dat niet goedgekeurd is door de fabrikant, het niet volgen van de gebruikershandleiding, of reparaties gemaakt of geprobeerd te maken bij iemand anders dan een bevoegde vertegenwoordiger van de fabrikant.

Garantieuitvoering
Om een claim in te dienen onder deze garantie, neem contact op met uw dealer. In het geval u niet in staat bent service te verkrijgen van de dealer, neemt u alstublieft contact op met de fabrikant.

Elite Wellness  is in geen geval aansprakelijk te stellen voor de kosten omzetderving bij het niet  functioneren van een product dat via ons is aangekocht.

Elite Wellness en Infraconcept serie

 • 10 jaar garantie op de fullspectrum en carbon stralers van Infraconcept
  20 jaar garantie op de keramische stralers in de Elite Wellness serie 
 • 2 jaar garantie op het hout van de cabine in de Elite Wellness / Infraconcept serie
 • 2 jaar garantie op electronica en display in de Elite Wellness / Infraconcept serie

Wellis serie

 • 5 jaar garantie op de fullspectrum stralers uit Wellis serie
 • Wellis  serie
 • 2 jaar garantie op electronica en display in de Wellis serie
 • 1 jaar garantie op de sauna ovens uit de Wellis serie

EO-Spa sauna

 • 5 jaar garantie op het hout van de cabine in de EO-Spa serie
 • 2 jaar garantie op electronica en besturing in de EO-Spa serie
 • 1 jaar garantie op de sauna ovens uit EO-Spa serie

Garantie zakelijk gebruik

Garantie bij professioneel gebruik 1 jaar op de electronica, kachel, infraroodstralers en 1 jaar op hout. Geen garantie op breken van glas of scheuren van hout door abnormaal gebruik.

Elite Wellness  is in geen geval aansprakelijk te stellen voor de kosten omzetderving bij het niet  functioneren van een product dat via ons is aangekocht.

Veiligheidsvoorschriften en plaatsingsvoorschriften

Let op:

 • Plug nooit andere applicaties in de wandcontactdoos bij de infraroodsauna;
 • Installeer de sauna op een waterpas, vlakke vloer;
 • Besproei het exterieur en interieur nooit met water;
 • Plaats geen licht ontvlambare objecten of chemicaliën in de buurt van de sauna;
 • De sauna moet binnen en in een droge ruimte geplaatst worden. Vocht zal een schade veroorzaken aan het interieur en exterieur van de sauna.Indien deze voorwaarden niet worden nageleefd kan de garantie vervallenGarantie bij professioneel gebruik 1 jaar op de electronica 1 jaar op hout. Geen garantie op breken van glas of scheuren van hout door abnormaal gebruik.

Belangrijke veiligheidsregels voor de sauna:

 • Alle veiligheids-en montage instructies moeten worden doorgelezen voordat de sauna is geïnstalleerd en in werking is gesteld;
 • Leef altijd alle montage-, werkings-en veiligheidsinstructies na;
 • Haal bij het schoonmaken en bij het onderhoud van de sauna altijd eerst de stekker uit het stopcontact;
 • Gebruik geen onderdelen die niet door de leverancier worden aanbevolen;
 • Gebruik geen water in de buurt van de sauna, denk dan aan een badkuip, vochtige kelders en schuurtjes en of zwembaden;
 • Verwijder de stekker uit het stopcontact bij onweer of wanneer de sauna voor langere tijd niet wordt gebruikt;
 • Wanneer er onderdelen vervangen moeten worden zorg dan dat dit altijd door de fabrikant, een dealer of gecertificeerd persoon gebeurd;

Controleer na iedere service en onderhoudsbeurt altijd de desbetreffende onderdelen van de sauna. Vraag altijd aan de persoon die bij u de reparatie heeft uitgevoerd of hij alle zaken heeft gecontroleerd en of ze in goede staat zijn.

Omvang van de garantie

Deze garantie geldt vanaf de leveringsdatum van de Infrarood of Finse sauna. Deze garantie vervalt op het moment van een iedere eigendomsoverdracht, voorafgaand aan de vervaltijd van de garantieperiode.

Beperkingen

 1. Deze garantie dekt geen schade ten gevolge van verkeerd gebruik, gebrek aan onderhoud.
  De fabrikant behoudt het recht om defecte onderdelen te vervangen met fabrieksonderdelen of gereviseerde onderdelen.
 2. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor enkele schade ten gevolge van wijzigingen of aanpassingen door de gebruiker.
 3. Radio-ontvangst is niet gedekt door de garantie omdat de ontvangst afhankelijk is van lokale condities. Het ontvangen signaal kan verslechteren als er hoogspanningslijnen in de buurt van de spa zijn.
 4. De fabrikant verleent 1 jaar garantie op ieder reserveonderdeel van de Infrarood of Finse sauna.
 5. De garantie van het Infrarood of Finse  sauna dekt geen defecten, schade of storing veroorzaakt bij de vervoerder, installateur, gebruiker, of andere personen, huisdieren, of knaagdieren, of ten gevolge van, maar niet beperkt tot, enige van de volgende: onzorgvuldige behandeling (optillen bij loodgieterswerk, schuren van de afwerking, etc.) met inbegrip van nalatigheid; wijziging van iedere aard en om iedere reden (inclusief wijzigingen om aan lokale voorschriften te voldoen); onjuiste installatie (inclusief installatie niet in overeenkomst met instructies en speci­ficaties zoals geleverd bij de eenheid); aansluitingen verzorgd door de installateur van de apparatuur; onjuiste voeding of ongeoorloofde elektrische wijzigingen, onjuist gebruik,
  onjuiste bediening, of het gebrek aan goed routineonderhoud, gebruik van de eenheid zonder de gespecificeerde minimale hoeveelheid water of ongepaste watertemperatuur; gebruik van schurende of onjuiste Schoonmaakmiddelen; of overmacht, zoals bliksem, overstromingen, aardbevingen, etc.
 6. De fabrikant is bovendien niet verantwoordelijk voor incidentele schade of gevolgschade of verliezen ten gevolge van een iedere oorzaak (bijv. waterschade aan tapijt, plafond, tegels, marmer, verlies van gebruik, etc.)
 7. Deze garantie dekt niet: arbeid, transport, of andere kosten gemaakt bij de verwijdering en/of herinstallatie van de originele eenheid en/of installatie van een vervangende eenheid; enige kosten gerelateerd aan het verkrijgen van toegang voor reparaties; of verlies van gebruik schade, inclusief verlies van verkoop, winst of zakelijk voordeel van iedere aard onder iedere omstandigheden. Infrarood en Finse sauna eenheden zijn niet gedekt door een iedere garantie als een iedere toevoeging, wijziging of modificatie van een iedere aard gemaakt is aan de eenheid (of een ieder onderdeel).
 8. Deze garantie dekt geen defecten of schade als gevolg van normale slijtage, onjuiste installatie, aangebrachte wijzigingen zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant, ongelukken, onjuist gebruik, misbruik, commercieel of industrieel gebruik, gebruik van een accessoire dat niet goedgekeurd is door de fabrikant, het niet volgen van de gebruikershandleiding, of reparaties gemaakt of geprobeerd te maken bij iemand anders dan een bevoegde vertegenwoordiger van de fabrikant.

Garantieuitvoering

Om een claim in te dienen onder deze garantie, neem contact op met uw dealer. In het geval u niet in staat bent service te verkrijgen van de dealer, neemt u alstublieft contact op met de fabrikant.

Elite Wellness  is in geen geval aansprakelijk te stellen voor de kosten omzetderving bij het niet  functioneren van een product dat via ons is aangekocht.

 

2 jaar garantie op het kuip oppervlak en kuipstructuur van hottub

De fabrikant verleent aan de gebruiker van de hottub en garantie van 2 jaar tegen blaarvorming, barsten en delaminatie van de schaal van de hottub.

2 jaar garantie op de ombouw van de hottub

De fabrikant garandeert dat de ombouw van de hottub vrij zal zijn van defecten in het materiaal gedurende 2 jaar. Deze garantie dekt specifiek afbladderen, barsten of krimpen. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

Geen garantie op houten cover

De door de fabriek mee geleverde houten cover valt niet onder de garantievoorwaarden, De houten cover kan gaan werken en krom trekken, De aanschaf van een houten cover is op risico van de klant.

2 jaar geen lek loodgieterswerk garantie

Hottub fittingen, interne leidingen en de jet montages zijn gegarandeerd tegen lekken ten gevolg van defecten in het materiaal of vakmanschap.

2 jaar garantie op de schakelkast en de besturingsknoppen

De fabrikant garandeert de besturingsknoppen en schakelkast tegen defecten in materialen, vakmanschap of ieder defect gedurende 2 jaar.

2 jaar op de standaard en optionele hottub onderdelen

De fabrikant garandeert de pomp, motors, jets, luchtregulatoren andere hottub onderdelen tegen defecten in materialen en vakmanschap gedurende 2 jaar.

1 jaar op de Thermo overtrek de hottub

De fabrikant verleent aan de gebruiker van een garantie van 1 jaar tegen een ieder defect in materialen of vakmanschap. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

2 jaar garantie op de kachel

Zowel op de geïntegreerde, de externe als de interne kachel wordt door de fabrikant 2 jaar garantie afgegeven. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal met de tijd voorkomen, en worden niet beschouwd als gebreken binnen de garantie.

1 jaar garantie op het zandfilter

Het zandfilter is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar. De garantie van het zandfilter vervalt zodra het zandfilter wordt gebruikt bij temperaturen onder 1 graden Celsius.

1 jaar garantie op het UV-C disinfectiesysteem

Het UV-C disinfectiesysteem is gegarandeerd tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende 1 jaar. Deze garantie geldt niet op de lamp van het UV-C systeem.

1 jaar garantie op de UV-C lamp

De normale levensduur van een UV-C lamp is ongeveer 5000 uur, maar is afhankelijk van de gebruiksmethode van de lamp. De fabrikant verleent een garantie van 1 jaar op de UV-C lamp.

Omvang van de garantie

Deze garantie betreft alleen de originele consument koper van de hottub wanneer gefactureerd en geleverd. Deze garantie geldt vanaf de compilatiedatum van de fabrieksfactuur van de hottub Deze garantie vervalt op het moment van een iedere eigendomsoverdracht, voorafgaand aan de vervaltijd van de garantieperiode.

Beperkingen

 1. Deze garantie dekt geen schade ten gevolge van verkeerd gebruik, gebrek aan onderhoud, of kalkaanslag.
 2. De fabrikant behoudt het recht om defecte onderdelen te vervangen met fabrieksonderdelen of gereviseerde onderdelen.
 3. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor enkele schade ten gevolge van wijzigingen of aanpassingen door de gebruiker.
 4. De fabrikant verleent 1 jaar garantie op ieder reserveonderdeel van de hottub.
 5. De garantie van de hottub dekt geen defecten, schade of storing veroorzaakt bij de vervoerder, installateur, gebruiker, of andere personen, huisdieren, of knaagdieren, of ten gevolge van, maar niet beperkt tot, enige van de volgende: onzorgvuldige behandeling (optillen bij loodgieterswerk, schuren van de afwerking, etc.) met inbegrip van nalatigheid; wijziging van iedere aard en om iedere reden (inclusief wijzigingen om aan lokale voorschriften te voldoen); onjuiste installatie (inclusief installatie niet in overeenkomst met instructies en specificaties zoals geleverd bij de eenheid); aansluitingen verzorgd door de installateur van de apparatuur; onjuiste voeding of ongeoorloofde electrische wijzigingen, onjuist gebruik,
  onjuiste bediening, of het gebrek aan goed routineonderhoud, gebruik van de eenheid zonder de gespecificeerde minimale hoeveelheid water of ongepaste watertemperatuur; gebruik van schurende of onjuiste Schoonmaakmiddelen; of overmacht, zoals bliksem, overstromingen, aardbevingen, etc.
 6. De fabrikant is bovendien niet verantwoordelijk voor incidentele schade of gevolgschade of verliezen ten gevolge van een iedere oorzaak (bijv. waterschade aan tapijt, plafond, tegels, marmer, verlies van gebruik, etc.) met inbegrip van nalatigheid; schade aan, met betrekking tot of als resultaat van: onderdelen wanneer de zwembad- en/of spachemicaliën gebruikt worden in de eenheid of hard water; optionele hottub apparatuur die niet vervaardigd is door het Bedrijf maar verschaft is door Dealer, installateur of het Bedrijf; voorafgaand gebruik van de eenheid als een operationeel display; of defecten die voorafgaand aan de installatie ontdekt hadden moeten worden.
 7. Deze garantie dekt niet: arbeid, transport, of andere kosten gemaakt bij de verwijdering en/of herinstallatie van de originele eenheid en/of installatie van een vervangende eenheid; enige kosten gerelateerd aan het verkrijgen van toegang voor reparaties; of verlies van gebruik schade, inclusief verlies van verkoop, winst
  of zakelijk voordeel van iedere aard onder iedere omstandigheden. hotubb eenheden zijn niet gedekt door een iedere garantie als een iedere toevoeging, wijziging of modificatie van een iedere aard gemaakt is aan de eenheid (of een ieder onderdeel).
 8. Deze garantie dekt geen defecten of schade als gevolg van normale slijtage, onjuiste installatie, aangebrachte wijzigingen zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant, ongelukken, onjuist gebruik, misbruik, commercieel of industrieel gebruik, gebruik van een accessoire dat niet goedgekeurd is door de fabrikant, het niet volgen van de gebruikershandleiding, of reparaties gemaakt of geprobeerd te maken bij iemand anders dan een bevoegde vertegenwoordiger van de fabrikant.
 9. Deze garantie vervalt zodra er onderhoudsproducten worden gebruikt die niet geschikt zijn voor een hottub. Voor meer informatie over de onderhoudsproducten kunt u terecht bij een van de verkopers.

Garantieuitvoering

Om een claim in te dienen onder deze garantie, neem contact op met uw dealer. In het geval u niet in staat bent service te verkrijgen van de dealer, neemt u alstublieft contact op met de fabrikant.

TOP