Hottub kopen

Kwalitatieve hottubs van Elite Wellness

Helemaal tot rust komen in uw eigen tuin, dat kan met een hottub! Ziet u het al voor u? U komt thuis van een lange dag en u heeft zin om even helemaal te ontspannen. Geen telefoon, geen andere afleidingen. Gewoon genieten in het warme water en even nergens aan denken. Het lijkt misschien een droom, maar een hottub kopen is helemaal niet zo moeilijk. Bij Elite Wellness kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige hottubs voor een zeer scherpe prijs.

Houten en kunststof hottubs

Van origine is een hottub van hout. Volledig houten hottubs worden echter niet vaak meer verkocht omdat het hout makkelijk uitdroogt en de hottub daardoor kan gaan lekken. Echter ziet het hout van een hottub er natuurlijk wel mooi uit en past deze natuurlijke uitstraling uitstekend in de tuin. Daarom kunt u bij ons terecht voor houten hottubs met een kunststof kuip. Hierdoor gaan de hottubs erg lang mee, zien ze er mooi uit en zitten ze erg comfortabel!

Voordelen houtgestookte hottub

Een houtgestookte hottub heeft als voordeel dat deze nagenoeg geruisloos wordt verhit. U hoort alleen het knapperend vuur wat het water voor u verwarmd. Hierdoor biedt een houtgestookte hottub echt de ‘natuurlijke’ wellness ervaring. De aanschaf van een houtgestookte hottub is bovendien voordeliger dan een kunststof buitenspa, simpelweg omdat er geen elektronica of gadgets zoals verlichting geïnstalleerd hoeven te worden.Overweegt u dus om een buitenspa te kopen en wilt u graag van de ‘pure’ wellness beleving genieten? Dan is een houtgestookte hottub vast iets voor u!

Waar moet u op letten bij het kopen van een kleine of grote hottub?

Wanneer u een hottub gaat kopen, is het verstandig om van tevoren te bedenken waar deze aan moet voldoen. Hoe groot moet de hottub bijvoorbeeld zijn; met hoe veel mensen wilt u erin? Daarnaast moet er ook een aantal keuzes gemaakt worden bij het kopen van een hottub:

  • Kiest u voor een hottub met binnen- of buitenkachel? Een hottub met binnenkachel geeft vaak wat meer sfeer, maar een hottub met buitenkachel is weer wat praktischer omdat deze makkelijker schoon te maken is.
  • Wilt u een staande hottub of wilt u deze laten inbouwen? Dit is namelijk ook mogelijk!
  • Wat voor jets wilt u in de hottub? Wilt u vooral lekker ontspannen en een beetje bubbelen of gaat u voor een hydromassagesysteem?

Een hottub kopen bij Elite Wellness

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in wellnessvoorzieningen zoals jacuzzi’s, sauna’s en hottubs. Bij ons kunt u dan ook uitstekend terecht voor het kopen van een hottub. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de juiste keuze voor in uw tuin. Neem voor meer informatie contact met ons of op kom langs in onze showroom in Etten-Leur of showroom in Nieuwegein!

Vragen over onze hottubs

Bij Elite Wellness kunt u een hottub aanschaffen vanaf €2.396,-.  A.d.h.v. de afmeting, het aantal personen en eventuele extra opties kan dit oplopen tot €4.945,-.

Een hottub is goedkoper in aanschaf dan een jacuzzi. Dit komt o.a. doordat er minder onderdelen in een hottub zitten. Ook heeft een hottub minder onderhoud nodig, wat ook scheelt in de kosten.

Onze hottubs zijn verkrijgbaar in de maten: 160 x 100x 105cm. Er zijn ook andere maten verkrijgbaar, informeer gerust bij ons team naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Dit is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wij raden aan om tussen de 30 en 60 minuten gebruik te maken van de hottub.

Afhankelijk van verschillende factoren is een hottub bij een buitentemperatuur van nul graden in ca. 2-3 uur warm. Dit geldt bijvoorbeeld voor een hottub met een inhoud van 1450 liter, maar ook andere afmetingen zijn vaak binnen deze periode al warm.

TOP