Infraroodelementen

Belangrijk is om voor u de aankoop doet van een therapeutische infraroodsauna is dat u het juiste type stralers heeft.

Welke stralers wij gebruiken vindt u hier beschreven.

Elite Wellness Infraroodsauna’s

Er bestaan diverse soorten infrarood elementen met verschillende golflengtes. Onze fabrikant maakt zowel in Amerika als in de rest van de wereld al jarenlang naar volle tevredenheid infrarood-C lange golf elementen met een stralings spectrum van 7,2 micron oftewel 7.200 nanometer gemiddeld. In tegenstelling tot vaak goedkopere keramische infrarood elementen, die zijn gevuld met zilverzand, zijn de in de cabines van Elite Wellness geïnstalleerde keramische elementen gevuld met magnesium oxide. Hiermee heeft u de garantie op een lange levensduur en optimale veiligheid! Alle Elite Wellness cabines zijn op veiligheid en duurzaamheid gecontroleerd en derhalve CE, TUV, EMC en UL getest en vrij van zware metalen volgens de R.O.H.S. standaard.

Op de Elite Wellness infrarood elementen geven wij maar liefst 20 jaar garantie!

Wellis Infraroodsauna's

De Wellis infraroodsauna’s maken gebruik van een Redlight™ gepatenteerde A-B-C straler. Dit type stralingselement is uniek omdat hij nagenoeg geen opwarmtijd heeft, dus na het aanzetten is deze direct klaar voor gebruik. Het spectrum is als volgt verdeeld: 27% A spectrum 58% B spectrum en 15% C spectrum. Dit type straler wordt ook wel de Fullspectrum straler genoemd. De fullspectrum straling bereikt direct uw lichaam en dus ook uw spieren zonder de lucht eromheen te verwarmen.

Op de Wellis infrarood elementen krijgt u 5 jaar garantie.

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Roosendaal (Noord-Brabant) kunt u een ruime selectie van onze producten bekijken. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

TOP