Jacuzzi kopen

Een jacuzzi kopen: relax... dan regelen wij de rest

Een jacuzzi kopen, vrijwel iedereen droomt ervan om dat ooit te doen. Als u dan eindelijk de knoop hebt doorgehakt om er echt een te gaan aanschaffen, dan is het natuurlijk zaak dat u zich daar goed in verdiept. Maar waar moet u allemaal op letten wanneer u een jacuzzi gaat kopen? Allereerst moet u zich bedenken of u een jacuzzi voor binnen of voor buiten wil kopen. Wilt u misschien een jacuzzi met tv? Wilt u er een jacuzzi voor 3, 4, 5 of 6 personen? Het is allemaal mogelijk. Wat voor jacuzzi u uiteindelijk gaat kopen, u zal er zeker van gaan genieten.

Een spabad, jacuzzi of bubbelbad kopen voor 4, 5, 6 of meer personen bij Elite Wellness®

Een jacuzzi kopen had een aardige prijs en was vroeger wellicht alleen weggelegd voor de allerrijksten. Dat is inmiddels helemaal niet meer zo! Een spabad of jacuzzi kunt u inmiddels voor elke prijs kopen, ook als het gaat om topkwaliteit. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de ontspanning en rust die een spabad biedt. Een spa is echter niet altijd een 'Jacuzzi'; dit is namelijk een merknaam. Deze merknaam wordt in de volksmond echter vaak gebruikt om een spabad of bruisbad aan te duiden. Gaat u voor kwaliteit, dan kunt u het beste een Europese of Amerikaanse Jacuzzi kopen. Elite Wellness® showroom biedt diverse groottes ‘jacuzzi’ spabaden voor zowel 3, 4, 5, 6, 7 als 9 personen. Of u dus op zoek bent naar een 2, 4, of 5-persoons jacuzzi voor buiten of juist een extra ruime jacuzzi voor binnen? In onze showroom vindt u wat u zoekt! Wilt u bijvoorbeeld een spa van het merk Jacuzzi voor 6 personen kopen, dan hebben we verschillende opties voor u. Bij Elite Wellness vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en merken spa’s en jacuzzi’s, voor allerlei prijzen, zodat er altijd een bij zit die bij u in de smaak valt.

Een spabad of jacuzzi, wat is nu precies het verschil? In principe zijn alle baden warmwaterbaden die speciaal ontworpen zijn om de gebruiker te laten relaxen en tot rust te laten komen. Tussen de verschillende soorten baden zit echter wel verschil. Zo heeft een hottub van origine bijvoorbeeld een houten ombouw en wordt deze met een houtkachel warm gestookt.. Inmiddels zijn er zo veel nieuwe varianten van deze baden gemaakt, dat de verschillen minder uit elkaar liggen. Ieder type bad heeft zijn eigen voordelen, dus informeer gerust naar welk bad het beste bij uw wensen past.

Relaxen in een spa of jacuzzi voor een aantrekkelijke prijs

Een jacuzzi kopen, dat doe u natuurlijk om er heerlijk in te kunnen ontspannen. Het ontspannende effect van spa’s en jacuzzi’s is iedereen natuurlijk wel duidelijk. Na een lange dag werken even heerlijk genieten in het warme, bubbelende water. Het liefst zonder badkleding, dit is namelijk het best voor de jacuzzi. Het water heeft een heerlijke temperatuur, meestal met een maximum van 40°C. Bubbels komen van alle kanten door de verschillende jets. Of zet een hardere massagejet aan, die uw spieren helemaal los masseert. Heerlijk toch? Bij Elite Wellness kunt u goedkope jacuzzi’s kopen, maar ook duurdere varianten. Als u een goedkope jacuzzi zoekt, dan is de prijs afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u bijvoorbeeld een grote jacuzzi kopen die u deels kunt inbouwen in de grond? Of wilt u een jacuzzi of spabad kopen dat vooral goedkoop is en over de basisfunctionaliteiten beschikt? Wilt u een jacuzzi kopen voor buiten of binnen? En hoe groot moet hij zijn? Wilt u bijvoorbeeld een 2 persoons-jacuzzi, dan is dit goedkoper dan wanneer u een jacuzzi voor 4, 5 of 6 personen zoekt.

Een sessie in een bubbelbad is goed voor uw gezondheid

Een jacuzzi kopen heeft nog veel meer voordelen dan het heerlijk ontspannende effect; een sessie in een bubbelbad heeft ook een goed effect op uw gezondheid. Het is natuurlijk goed voor uw lichaam en geest om even helemaal te ontspannen in een vaak opgejaagde maatschappij. Daarnaast is een heerlijk warm bad ook goed voor de bloedsomloop. En heeft u veel gesport of andere activiteiten gedaan waardoor u last van spierpijn heeft? Dan kan een moment in een bubbelbad ook verlichting bieden. Zelfs de wetenschap heeft de ontspannende en helende werking ervan bewezen; een jacuzzi kopen is dus zeker een goed idee!

Een buiten jacuzzi kopen voor in de tuin

Een jacuzzi in de tuin, wie wil dat nu niet? Er zijn verschillende modellen jacuzzi’s en spabaden voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar. U hoeft ook niet bang te zijn voor vies water wanneer u een jacuzzi voor buiten in de tuin wilt kopen. Het water wordt namelijk goed gereinigd door verschillende filters en ook de toevoeging van chemicaliën zorgt ervoor dat het water niet na elk gebruik ververst hoeft te worden. Doe dit een keer in de drie maanden.

Ook in de winter kunt u van uw jacuzzi in de tuin genieten! Het water is namelijk altijd minstens 38°C; u zal het daarom dus zeker niet koud hebben. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat de gezondheidsvoordelen van een avond in de jacuzzi het grootst zijn als de buitentemperatuur aanzienlijk lager is dan de watertemperatuur. U kunt een buiten jacuzzi ook laten inbouwen in uw overdekte terras, de prijzen hiervoor verschillen, afhankelijk van het type en model spabad. Wilt u dus een jacuzzi voor buiten van uitstekende kwaliteit kopen in Brabant? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Etten-Leur. Wij hebben ook showrooms in Nieuwegein en Asten, waardoor wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar zijn.

Bekijk onze bubbelbaden en spa's in onze showrooms!

Op onze website kunt u al zien welke spa's en jacuzzi's u bij ons kunt kopen. Wij begrijpen echter goed dat het heel lastig is om een keuze te maken tussen al die verschillende soorten en merken. Daarom bent u van harte welkom in één van onze showrooms, waar we u graag adviseren en meer vertellen over ons assortiment; we helpen u graag aan een goede jacuzzi voor een prijs binnen uw budget en adviseren u graag of u beter een jacuzzi voor buiten of binnen kunt kopen. U vindt onze showrooms in Etten-Leur, Nieuwegein en Asten. Wij heten u hier van harte welkom vanuit heel Nederland om een jacuzzi te kopen. Ook hebben we regelmatig goede aanbiedingen.

Kom dus vooral langs als u een jacuzzi wilt kopen!

Spa's en het merk jacuzzi

Wereldwijd is Jacuzzi het allereerste merk dat met een spabad op de markt is gekomen. Daarna volgenden de verschillende producenten elkaar in een rap tempo op en lanceerden hun eigen unieke spa.  Zo beschikt ook Elite Wellness over breed assortiment spa's waaronder haar eigen merk de Elite Wellness BP line spa's. Uit ervaring blijkt dat de mensen in hun zoektocht naar een jacuzzi niet zozeer op zoek zijn naar een spa van het merk Jacuzzi, maar eigenlijk een spa in het algemeen willen kopen. Bent u dus gewoon op zoek naar kwalitatief goede spa en niet zozeer naar een spa van het merk Jacuzzi? Dan kunt u natuurlijk terecht bij Elite Wellness. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van spa’s en vertellen u hier graag alles over. We adviseren u graag en zorgen ervoor dat u de spa koopt die helemaal aansluit bij uw wensen. Bekijk onze verschillende spa’s online of kom eens langs in onze showroom!

Een jacuzzi kopen: de voordelen

Wilt u graag een jacuzzi kopen, maar twijfelt u of dit wel genoeg voordelen heeft? U heeft al kunnen lezen over de voordelen voor uw gezondheid: de jacuzzi zorgt ervoor dat u zich kunt ontspannen en verlicht uw spierpijn. Maar daarnaast zijn er andere voordelen waar u wellicht niet direct aan heeft gedacht. Zo zorgt het ontspannen effect van de jacuzzi ervoor dat u beter slaapt, omdat uw lichaam meer relaxed is voor u naar bed gaat. Heeft u last van reuma? Dan is een jacuzzi kopen ook een erg goed idee: door het warme water wordt uw bloedsomloop gestimuleerd, waardoor uw spieren en gewrichten minder pijnlijk aanvoelen. Echter is het bij een vorm van reuma met ontstekingen aan de gewrichten verstandiger om een koudere temperatuur te kiezen.

Door etherische oliën toe te voegen aan uw jacuzzi, kunt u bovendien genieten van de voordelen van aromatherapie. U kunt deze oliën voor uw jacuzzi kopen met verschillende geuren. Elke geur heeft een andere werking op uw lichaam: lavendel is bijvoorbeeld kalmerend en citroen helpt griep of verkoudheid te verbeteren.

Vragen over onze jacuzzi's

Bij Elite Wellness kunt u al een jacuzzi aanschaffen vanaf €5.500,00.  A.d.h.v. de afmeting, het aantal jets en hoeveel personen er van de jacuzzi gebuik gaan maken kan de prijs oplopen tot €22.999,00. U kunt het dus zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt.

Een standaard jacuzzi voor 3 personen heeft een afmeting van 213 x 160 x 76 cm met een gewicht van 250 kg. Uiteraard zijn er ook grotere modellen voor 3 personen.

Een standaard jacuzzi voor 4 personen heeft een afmeting van 228 x 188 x 91 cm met een gewicht van 276 kg. Uiteraard zijn er ook grotere modellen voor 4 personen.

Een standaard jacuzzi voor 5 personen heeft een afmeting van 200 x 200 x 89 cm met een gewicht van 247 kg. Uiteraard zijn er ook grotere en kleinere modellen voor 5 personen.

Een standaard jacuzzi voor 6 personen heeft een afmeting van 200 x 200 x 90 cm met een gewicht van 260 kg. Uiteraard zijn er ook grotere modellen en kleinere voor 6 personen.

Een standaard jacuzzi voor 7 personen heeft een afmeting van 220 x 220 x 93 cm met een gewicht van 280 kg. Uiteraard zijn er ook grotere modellen en kleinere voor 7 personen.

Het is belangrijk dat u regelmatig het water van je jacuzzi ververst. Door uw jacuzzi water te verversen voorkomt u dat er veel bacteriën en algen in uw jacuzzi kunnen groeien. Laat daarom iedere 3 à 4 maanden je jacuzzi volledig leeglopen en vul deze met schoon, nieuw water. Op het moment dat de jacuzzi leeg is, kunt u de kuip ook een kleine onderhoudsbeurt geven en deze schoonmaken.

Nee er is geen vaste waterafvoer nodig. De jacuzzi kan worden geleegd met dompelpomp of door de tuinslang op de drain aan te sluiten.

Het warme water van de jacuzzi zorgt ervoor dat u gaat zweten. Dit zorgt ervoor dat gifstoffen in uw lichaam beter afgevoerd kunnen worden. Ook is het goed voor een betere bloedcirculatie. Door de warmte gaat uw hartslag omhoog waardoor uw bloedcirculatie verbetert.

TOP