Jacuzzi kopen

Relax... dan regelen wij de rest

Een jacuzzi kopen, vrijwel iedereen droomt ervan om dat ooit te doen. Als u dan eindelijk de knoop hebt doorgehakt om er echt een te gaan aanschaffen, dan is het natuurlijk zaak dat u zich daar goed in verdiept. Maar waar moet u allemaal op letten wanneer u een jacuzzi gaat kopen? Allereerst moet u zich bedenken of u een jacuzzi voor binnen of voor buiten wil hebben. Wilt u misschien een jacuzzi met tv? Wilt u er een voor 3, 4, 5 of 6 personen? Het is allemaal mogelijk. Voor welke jacuzzi u ook gaat, u zal er zeker van gaan genieten.

Een spa of jacuzzi kopen bij Elite Wellness

Een jacuzzi kopen was vroeger wellicht alleen weggelegd voor de allerrijksten. Dat is inmiddels helemaal niet meer zo. Een Jacuzzi kunt u inmiddels voor elke prijs kopen, ook als het gaat om topkwaliteit. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de ontspanning en rust die een bubbelbad of whirlpool biedt. Een spa, bubbelbad of whirlpool is echter niet altijd een Jacuzzi; dit is namelijk een merknaam. Echter wordt deze merknaam in de volksmond wel vaak gebruikt voor een bubbelbad of whirlpool. Gaat u voor kwaliteit, dan kunt u het beste kiezen voor een Europese of Amerikaanse Jacuzzi. Bij Elite Wellness vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en merken spa’s en jacuzzi’s, zodat er altijd een bij zit die bij u in de smaak valt.

Relaxen in een spa

U koopt natuurlijk een jacuzzi om er heerlijk in te kunnen ontspannen. Het ontspannende effect van spa’s en jacuzzi’s is iedereen natuurlijk wel duidelijk. Na een lange dag werken even heerlijk genieten in het warme, bubbelende water. Het liefst zonder badkleding, dit is namelijk het best voor de jacuzzi. Het water heeft een heerlijke temperatuur, meestal met een maximum van 40°C. Bubbels komen van alle kanten door de verschillende jets. Of zet een hardere massagejet aan, die uw spieren helemaal los masseert. Heerlijk toch?

Een sessie in een bubbelbad is goed voor uw gezondheid

Naast dit heerlijk ontspannende effect, heeft een sessie in een bubbelbad ook een goed effect op uw gezondheid. Het is natuurlijk goed voor uw lichaam en geest om even helemaal te ontspannen in een vaak opgejaagde maatschappij. Daarnaast is een heerlijk warm bad ook goed voor de bloedsomloop. En heeft u veel gesport of andere activiteiten gedaan waardoor u last van spierpijn heeft? Dan kan een moment in een bubbelbad ook verlichting bieden. Zelfs de wetenschap heeft de ontspannende en helende werking ervan bewezen; een jacuzzi kopen is dus zeker een goed idee!

Een jacuzzi kopen voor in de tuin

Een jacuzzi in de tuin, wie wil dat nu niet? Er zijn verschillende modellen voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar. U hoeft ook niet bang te zijn voor vies water wanneer u kiest voor een jacuzzi in de tuin. Het water wordt namelijk goed gereinigd door verschillende filters en ook de toevoeging van chemicaliën zorgt ervoor dat het water niet na elk gebruik ververst hoeft te worden. Doe dit een keer in de drie maanden.

Ook in de winter kunt u van uw jacuzzi in de tuin genieten! Het water is namelijk altijd minstens 38°C; u zal het daarom dus zeker niet koud hebben. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat de gezondheidsvoordelen van een avond in de jacuzzi het grootst zijn als de buitentemperatuur aanzienlijk lager is dan de watertemperatuur.

Bekijk onze bubbelbaden en spa's in onze showrooms!

Op onze website kunt u al zien welke spa's u bij ons kunt kopen. Wij begrijpen echter goed dat het heel lastig is om een keuze te maken tussen al die verschillende soorten en merken. Daarom bent u van harte welkom in één van onze showrooms, waar we u graag adviseren en meer vertellen over ons assortiment. U vindt onze showroom in Roosendaal, dicht in de buurt van bijvoorbeeld Zevenbergen, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Steenbergen. Maar u bent natuurlijk niet alleen vanuit Brabant, maar vanuit heel Nederland welkom om een jacuzzi te kopen. Ook hebben we regelmatig goede aanbiedingen.

Kom dus vooral langs als u een jacuzzi wilt kopen!

Spa's en het merk jacuzzi

Wereldwijd is Jacuzzi het allereerste merk dat met een spabad op de markt is gekomen. Daarna volgenden de verschillende producenten elkaar in een rap tempo op en lanceerden hun eigen unieke spa.  Zo beschikt ook Elite Wellness over breed assortiment spa's waaronder haar eigen merk de Elite Wellness BP line spa's. Uit ervaring blijkt dat de mensen in hun zoektocht naar een jacuzzi niet zozeer op zoek zijn naar een spa van het merk Jacuzzi, maar eigenlijk een spa in het algemeen willen kopen. Bent u dus gewoon op zoek naar kwalitatief goede spa en niet zozeer naar een spa van het merk Jacuzzi? Dan kunt u natuurlijk terecht bij Elite Wellness. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van spa’s en vertellen u hier graag alles over. We adviseren u graag en zorgen ervoor dat u de spa koopt die helemaal aansluit bij uw wensen. Bekijk onze verschillende spa’s online of kom eens langs in onze showroom!

TOP