Jacuzzi kopen

Relax... dan regelen wij de rest

Een jacuzzi kopen, vrijwel iedereen droomt ervan om dat ooit te doen. Als u dan eindelijk de knoop hebt doorgehakt om er echt een te gaan aanschaffen, dan is het natuurlijk zaak dat u zich daar goed in verdiept. Maar waar moet u allemaal op letten wanneer u een jacuzzi gaat kopen? Allereerst moet u zich bedenken of u een jacuzzi voor binnen of voor buiten wil hebben. Wilt u misschien een jacuzzi met tv? Wilt u er een voor 3, 4, 5 of 6 personen? Het is allemaal mogelijk. Voor welke jacuzzi u ook gaat, u zal er zeker van gaan genieten.

Een spabad, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi kopen voor 4, 5, 6 of meer personen bij Elite Wellness

Een jacuzzi kopen was vroeger wellicht alleen weggelegd voor de allerrijksten. Dat is inmiddels helemaal niet meer zo. Een spabad kunt u inmiddels voor elke prijs kopen, ook als het gaat om topkwaliteit. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de ontspanning en rust die een bubbelbad of whirlpool biedt. Een spa, bubbelbad of whirlpool is echter niet altijd een Jacuzzi; dit is namelijk een merknaam. Deze merknaam wordt in de volksmond echter vaak gebruikt om een bubbelbad of whirlpool aan te duiden. Gaat u voor kwaliteit, dan kunt u het beste kiezen voor een Europese of Amerikaanse Jacuzzi. Elite Wellness biedt diverse groottes ‘jacuzzi’ spabaden voor zowel 3, 4, 5, 6, 7 als 9 personen. Of u dus op zoek bent naar een 2, 4, of 5-persoons jacuzzi voor buiten, of juist een extra ruime jacuzzi voor binnen, in onze showroom vindt u wat u zoekt! Bij Elite Wellness vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en merken spa’s en jacuzzi’s, zodat er altijd een bij zit die bij u in de smaak valt.

Een spabad, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi, wat is nu precies het verschil tussen deze verschillende wellness baden? In principe zijn alle baden warmwaterbaden die speciaal ontworpen zijn om de gebruiker te laten relaxen en tot rust te laten komen. Tussen de verschillende soorten baden zit echter wel verschil. Zo heeft een hottub van origine bijvoorbeeld een houten ombouw en wordt deze met een houtkachel warm gestookt. Een whirlpool heeft daarentegen krachtige jets die zorgen voor een 'draaikolk' in het water, vandaar de naam. Inmiddels zijn er zo veel nieuwe varianten van deze baden gemaakt, dat de verschillen minder uit elkaar liggen. Ieder type bad heeft zijn eigen voordelen, dus informeer gerust naar welk bad het beste bij uw wensen past.

Relaxen in een spa of jacuzzi voor een aantrekkelijke prijs

U koopt natuurlijk een jacuzzi om er heerlijk in te kunnen ontspannen. Het ontspannende effect van spa’s en jacuzzi’s is iedereen natuurlijk wel duidelijk. Na een lange dag werken even heerlijk genieten in het warme, bubbelende water. Het liefst zonder badkleding, dit is namelijk het best voor de jacuzzi. Het water heeft een heerlijke temperatuur, meestal met een maximum van 40°C. Bubbels komen van alle kanten door de verschillende jets. Of zet een hardere massagejet aan, die uw spieren helemaal los masseert. Heerlijk toch? Bij Elite Wellness kunt goedkope jacuzzi’s kopen, maar ook duurdere varianten. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u bijvoorbeeld een grote jacuzzi kopen die u deels kunt inbouwen in de grond? Of wilt u een jacuzzi of spabad kopen dat vooral goedkoop is en over de basisfunctionaliteiten beschikt?

Een sessie in een bubbelbad is goed voor uw gezondheid

Naast dit heerlijk ontspannende effect, heeft een sessie in een bubbelbad ook een goed effect op uw gezondheid. Het is natuurlijk goed voor uw lichaam en geest om even helemaal te ontspannen in een vaak opgejaagde maatschappij. Daarnaast is een heerlijk warm bad ook goed voor de bloedsomloop. En heeft u veel gesport of andere activiteiten gedaan waardoor u last van spierpijn heeft? Dan kan een moment in een bubbelbad ook verlichting bieden. Zelfs de wetenschap heeft de ontspannende en helende werking ervan bewezen; een jacuzzi kopen is dus zeker een goed idee!

Een buiten jacuzzi kopen voor in de tuin

Een jacuzzi in de tuin, wie wil dat nu niet? Er zijn verschillende modellen jacuzzi’s en spabaden voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar. U hoeft ook niet bang te zijn voor vies water wanneer u kiest voor een jacuzzi in de tuin. Het water wordt namelijk goed gereinigd door verschillende filters en ook de toevoeging van chemicaliën zorgt ervoor dat het water niet na elk gebruik ververst hoeft te worden. Doe dit een keer in de drie maanden.

Ook in de winter kunt u van uw jacuzzi in de tuin genieten! Het water is namelijk altijd minstens 38°C; u zal het daarom dus zeker niet koud hebben. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat de gezondheidsvoordelen van een avond in de jacuzzi het grootst zijn als de buitentemperatuur aanzienlijk lager is dan de watertemperatuur. U kunt een buiten jacuzzi ook laten inbouwen in uw overdekte terras, de prijzen hiervoor verschillen, afhankelijk van het type en model spabad. Wilt u dus een jacuzzi van uitstekende kwaliteit kopen in Brabant? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Roosendaal. Wij hebben tevens een showroom in Nieuwegein, waardoor wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar zijn.

Bekijk onze bubbelbaden en spa's in onze showrooms!

Op onze website kunt u al zien welke spa's u bij ons kunt kopen. Wij begrijpen echter goed dat het heel lastig is om een keuze te maken tussen al die verschillende soorten en merken. Daarom bent u van harte welkom in één van onze showrooms, waar we u graag adviseren en meer vertellen over ons assortiment. U vindt onze showroom in Roosendaal, dicht in de buurt van bijvoorbeeld Zevenbergen, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Steenbergen. Maar u bent natuurlijk niet alleen vanuit Brabant, maar vanuit heel Nederland welkom om een jacuzzi te kopen. Ook hebben we regelmatig goede aanbiedingen.

Kom dus vooral langs als u een jacuzzi wilt kopen!

Spa's en het merk jacuzzi

Wereldwijd is Jacuzzi het allereerste merk dat met een spabad op de markt is gekomen. Daarna volgenden de verschillende producenten elkaar in een rap tempo op en lanceerden hun eigen unieke spa.  Zo beschikt ook Elite Wellness over breed assortiment spa's waaronder haar eigen merk de Elite Wellness BP line spa's. Uit ervaring blijkt dat de mensen in hun zoektocht naar een jacuzzi niet zozeer op zoek zijn naar een spa van het merk Jacuzzi, maar eigenlijk een spa in het algemeen willen kopen. Bent u dus gewoon op zoek naar kwalitatief goede spa en niet zozeer naar een spa van het merk Jacuzzi? Dan kunt u natuurlijk terecht bij Elite Wellness. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van spa’s en vertellen u hier graag alles over. We adviseren u graag en zorgen ervoor dat u de spa koopt die helemaal aansluit bij uw wensen. Bekijk onze verschillende spa’s online of kom eens langs in onze showroom!

TOP