Hanscraft spa's

Een spa ervaring voor iedereen

Wij geloven dat ontspanning een belangrijk onderdeel is van een gezonde, evenwichtige levensstijl. De spa’s van Hanscraft bieden daarom een spa-ervaring van topkwaliteit die betaalbaar is voor gezinnen met kinderen, actieve sporters en stellen die willen genieten van eenvoudige rustige momenten in elkaars gezelschap.

Van het allerbeste niveau

Hanscraft besteedt aandacht aan de kleinste details. Dankzij eersteklas materialen en een precieze uitvoering kan een extreme duurzaamheid van alle spa’s gegarandeerd worden. Elk product ondergaat een strenge test in reële omstandigheden waardoor  99% van de mogelijke defecten en storingen geëlimineerd kunnen worden.

Ontworpen voor lichaam en geest

Martin Prochazka MSc.,de fysiotherapeut van Tsjechische topsporters, controleert bij alle Hanscraft spa’s of het lichaam een natuurlijke positie kan aannemen en of het een werkelijk effectieve massage kan ontvangen.

Ontwerp dat het waard is om te laten zien

Uw ogen zullen net zo blij zijn als uw lichaam. De moderne vormen en aantrekkelijke omkasting, ontworpen door Ondrej Kamenicky, M.Arcj. zullen elke tuin upgraden en vervolmaken.

Houd rekening met gezondheid en natuur

Hanscraft houdt altijd rekening met het milieu en gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit die onschadelijk zijn voor zowel de gezondheid als de natuur. Bovendien recyclen ze alle overgebleven materialen en gebruiken ze deze weer in het productieproces. Dat maakt Hanscraft 97% afvalvrij.

Neem een kijkje in de fabriek

Bekijk de promotievideo

TOP