Hanscraft Celtic spa's

De Celtic spa’s hebben traditionele ronde vormen die nooit uit de mode zullen raken. We bieden 7 modellen aan voor 3 tot 8 personen die ontworpen zijn om het hele jaar door te gebruiken. De Celtic spa’s bieden gebruikers maximaal comfort tegen een zeer betaalbare prijs.

Het Balboa besturingssysteem, de Typhoon 3000 dubbelpomp en de hoogwaardige materiaalkeuze zorgen ervoor dat deze spa’s een lange levensduur hebben.

Bij Hanscraft kiezen ze alleen ecologische materialen van de hoogste kwaliteit om de producten te produceren. De buitenschaal is gemaakt van een volledig recyclebaar materiaal GreenShield. Al het restmateriaal wordt meteen teruggevoerd in het productieproces, wat ons helpt om een nagenoeg een afvalvrij bedrijf te zijn (97%). De kuip is gemaakt van een Amerikaans acrylaat Lucite, thermisch geïsoleerd en verstevigd met Italiaans materiaal genaamd Sirtek op basis van een polyurethaan. Dankzij dit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materiaal en uitgebreide strenge testprocedures, kan een buitengewoon duurzame en storingsvrije spa gegarandeerd worden met een lange levensduur.

Neem een kijkje in de fabriek

Bekijk de promotievideo

TOP