Hanscraft HC spa's

Elegante ronde randen, eersteklas uitrusting en precisie tot in het kleinste detail. Dat zijn de verschillende kenmerken van de Spa’s uit de HC-serie. Hun ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat uw lichaam maximaal comfort en een effectieve Hydro therapeutische massage krijgt. Alle Spa’s zijn ruim genoeg, ook voor mensen met een wat groter postuur.

Bij Hanscraft kiezen ze alleen ecologische materialen van de hoogste kwaliteit om de producten te produceren. De omkasting is gemaakt van een volledig recyclebaar materiaal GreenShield. Al het overgebleven materiaal wordt meteen teruggevoerd in het productieproces, wat ons helpt om een ​​nagenoeg zero-waste bedrijf te zijn (97%).

De kuip is gemaakt van een Amerikaans acrylaat Lucite, thermisch geïsoleerd en verstevigd met Italiaans materiaal genaamd Sirtek op basis van een polyurethaan. Dankzij dit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materiaal en uitgebreide strenge testprocedures, kunnen buitengewoon duurzame en storingsvrije spa's gegarandeerd worden met een lange levensduur.

De spa’s zijn voorzien van een circulatiepomp en een Balboa heater. Tegen een meerprijs kunnen we de Spa’s uitrusten met een wifi-module zodat u uw Spa kunt verbinden met uw telefoon. U kunt ook een MicroSilk hydrotherapiepakket bestellen dat de huid regenereert en reinigt. Dit wordt dan ingebouwd in uw Spa. Een andere extra beschikbare functie is het spa-touchscreen bedieningspaneel of het Aquatic Audio-systeem met subwoofer.

Neem een kijkje in de fabriek

Bekijk de promotievideo

TOP