Hanscraft OKA spa's

Strakke lijnen, moderne vormen. De design hot tubs van OKA, ontworpen door de Tsjechische architect Ondrej Kamenicky, zullen uw aandacht trekken door hun naadloze omkasting van diverse houtsoorten. Maar niet alleen uw ogen zullen de spa’s leuk vinden. De ergonomische en strategische plaatsing van de luchtjets zorgt altijd voor een zeer effectieve massage van uw lichaam en laat u genieten van een ongestoorde ontspanning. Alle spa’s zijn ruim genoeg, ook voor mensen met een groter postuur.

Bij Hanscraft kiezen ze alleen ecologische materialen van de hoogste kwaliteit om de producten te produceren. De omkasting is gemaakt van een volledig recyclebaar materiaal GreenShield. Al het overgebleven materiaal wordt meteen teruggevoerd in het productieproces, wat ons helpt om een ​​bijna afvalvrij bedrijf te zijn (97%).

De kuip is gemaakt van een Amerikaans acrylaat Lucite, thermisch geïsoleerd en verstevigd met Italiaans materiaal genaamd Sirtek op basis van een polyurethaan. Dankzij dit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materiaal en uitgebreide strenge testprocedures, kunnen buitengewoon duurzame en storingsvrije spa's gegarandeerd worden met een lange levensduur.

De spa’s zijn voorzien van een circulatiepomp en een Balboa heatersysteem. Tegen een meerprijs kunnen we de Spa uitrusten met een wifi-module zodat u de Spa met uw telefoon kunt bedienen. U kunt ook een MicroSilk hydrotherapiepakket bestellen dat de huid herstelt en reinigt.

Neem een kijkje in de fabriek

Bekijk de promotievideo

TOP