Hanscraft Plug&Play spa's

Plug & Play Spa’s zijn net zo eenvoudig als dat ze klinken. Het enige wat u hoeft te doen, is ze op een 230V- stopcontact aansluiten en direct genieten van een ontspannend bad.

Hun ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat uw lichaam maximaal comfort en een effectieve Hydro therapeutische massage krijgt. Alle spa’s zijn ruim genoeg, ook voor mensen met een groter postuur.

Bij Hanscraft kiezen ze alleen ecologische materialen van de hoogste kwaliteit om de producten te produceren. De omkasting is gemaakt van een volledig recyclebaar materiaal GreenShield. Al het overgebleven materiaal wordt meteen teruggevoerd in het productieproces, wat ons helpt om een nagenoeg een afvalvrij bedrijf te zijn (97%).

De kuip is gemaakt van een Amerikaans acrylaat Lucite, thermisch geïsoleerd en verstevigd met Italiaans materiaal genaamd Sirtek op basis van een polyurethaan. Dankzij dit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materiaal en uitgebreide strenge testprocedures, kan een een buitengewoon duurzame en storingsvrije spa gegarandeerd worden met een lange levensduur.

Neem een kijkje in de fabriek

Bekijk de promotievideo

TOP