Een spa of jacuzzi kopen in de buurt van Utrecht? U slaagt gegarandeerd bij Elite Wellness!

Al jaren is Elite Wellness gespecialiseerd in het verkopen van jacuzzi’s, zwemspa’s, sauna’s en hottubs. Er zijn veel verschillende merken en modellen op de markt, daarom helpen we u graag op weg met het maken van een keuze. Vul op onze website een korte vragenlijst in en ontdek direct welke spa of jacuzzi in Utrecht bij uw voorkeuren past. Direct na het invullen van de test ontvangt u een overzicht van modellen die het beste aansluiten op uw wensen.

Wat zijn de verschillende gezondheidsvoordelen van een jacuzzi in Utrecht?

Aan een jacuzzi in Utrecht zitten veel gezondheidsvoordelen zoals stressreductie, sneller spierherstel en de ontspannende werking op spieren en gewrichten. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om gebruik te maken van aromatherapie. U voegt een of meerdere aroma’s toe aan het water in uw jacuzzi in Utrecht en geniet van heerlijke geuren. Wist u bijvoorbeeld dat het toevoegen van lavendel ervoor kan zorgen dat u beter slaapt? Daarnaast is een spa ook goed voor de verbetering van uw weerstand en immuunsysteem. Kortom: er zijn veel voordelen aan het gebruik van een jacuzzi dus wacht niet langer en koop snel uw jacuzzi voor uw huis in Utrecht.

Kies uit verschillende soorten jacuzzi’s in de regio Utrecht

Elite Wellness verkoop spa’s en jacuzzi’s van verschillende merken namelijk: SpaPro, Wellis, Hanscraft, MyLine en Elite Wellness BP. U kunt de verschillende modellen bekijken in onze showroom in Nieuwegein. Zo kunt u gemakkelijk en op relatief korte afstand een spa of jacuzzi voor uw woning in Utrecht kopen. Informeer ook gerust naar de voor- en nadelen van onze verschillende modellen, ons team helpt u graag!

Onderhoud van spa’s

Wanneer u een jacuzzi in Utrecht wilt kopen, dan hoeft u zich niet druk te maken over het onderhoud. Over het algemeen vergen spa’s niet veel onderhoud. Het is belangrijk om ze eens per maand te wassen en ongeveer een keer per jaar de filters te vervangen. Maakt u vaak gebruik van verschillende aroma’s of is er een aantal keer iets gemorst in de spa of jacuzzi ? Dan is het verstandig om uw water vaker te zuiveren. Staat de jacuzzi in Utrecht buiten? Dan raden wij aan om gebruik te maken van een spacover. Deze kan op maat worden gemaakt en voorkomt dat er onnodig vuil in uw spa terecht komt. Heeft u vragen over het onderhoud van uw spa of over de verschillende modellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoekje aan een van onze showrooms. Wij adviseren u graag over het onderhoud van de jacuzzi in Utrecht.

TOP