Jacuzzi reparatie

Jacuzzi reparatie door Elite Wellness

Is uw jacuzzi kapot of zijn er onderdelen die niet helemaal meer naar behoren werken, dan kunt u terecht bij Elite Wellness. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van jacuzzi’s van een legio aan merken, dus kunnen ook uw jacuzzi repareren. We zijn zeer ervaren met Gecko en Balboa systemen en kunnen het defect snel voor u verhelpen! We bieden u een snelle service zodat weer snel van uw jacuzzi kan genieten.

Direct een jacuzzi monteur nodig?

Heeft u een defect aan uw jacuzzi geconstateerd en heeft u dus direct een monteur nodig, dan belt u Elite Wellness. Wij zijn gevestigd in Brabant maar zijn er voor de reparatie van jacuzzi’s in heel Nederland en België. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle service; wij hebben bijna alle onderdelen bij ons in onze service bus. Hierdoor kunnen wij meestal bij het eerste bezoek de storing al oplossen!

Door onze jarenlange ervaring en goede communicatie voorzien wij uw jacuzzi van een snelle reparatie!

Onze jacuzzi monteur is een expert op het gebied van reparaties en heeft al 25 jaar ervaring in het opsporen van lekkages. Daarnaast hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met jacuzzi- en spatechniek en zorgen wij er op deze manier voor dat uw jacuzzi snel gerepareerd wordt.

Neem contact met ons op voor reparatie van uw spa

Ervaart u problemen met uw jacuzzi dan is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Neem daarom contact met ons op voor reparatie van uw jacuzzi, en doe dit zo volledig mogelijk. Stuur een e-mail naar info@elite-wellness.nl met daarin uw adres en telefoonnummer, alsook een precieze omschrijving van het defect en daarbij foto’s van de spa, het display en het probleem. Dit maakt verder communicatie veel effectiever en gemakkelijker. Binnen een straal van 50 km vragen wij 75 euro voorrijkosten inclusief btw en een uurloon van 55 euro inclusief btw. Wacht niet langer wanneer uw spa kapot is, en neem direct contact met ons op voor reparatie!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Roosendaal (Noord-Brabant) kunt u een ruime selectie van onze producten bekijken. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

TOP