Jacuzzi reparatie

Jacuzzi reparatie door Elite Wellness

Is uw jacuzzi kapot, lek of zijn er onderdelen die niet helemaal meer naar behoren werken, dan kunt u terecht bij Elite Wellness. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van jacuzzi’s van een legio aan merken, dus kunnen ook uw jacuzzi repareren. We zijn zeer ervaren met Gecko en Balboa systemen en kunnen het defect snel voor u verhelpen! We bieden u een snelle service zodat u weer snel van uw jacuzzi kan genieten.

Direct een jacuzzi monteur nodig?

Heeft u een defect aan uw jacuzzi geconstateerd en heeft u dus direct een monteur nodig, dan belt u Elite Wellness. Wij zijn gevestigd in Brabant maar zijn er voor de reparatie van jacuzzi’s in heel Nederland en België. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle service; wij hebben bijna alle onderdelen bij ons in onze service bus. Hierdoor kunnen wij meestal bij het eerste bezoek de storing al oplossen! Is het onderdeel niet meer verkrijgbaar dan hebben wij hiervoor ook universele vervangonderdelen. Als het echt niet lukt, zoals bij verouderde besturingssystemen soms het geval is, kunnen we de complete computer en display vervangen als dit nodig is. Hiervoor checken wij wel altijd of de jacuzzi nog in goede staat is.

Door onze jarenlange ervaring en goede communicatie voorzien wij uw jacuzzi van een snelle reparatie!

Onze hoofd jacuzzi monteur is een expert op het gebied van reparaties en heeft al 25 jaar ervaring in het opsporen van lekkages. Daarnaast hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met jacuzzi- en spatechniek en zorgen wij er op deze manier voor dat uw jacuzzi snel gerepareerd wordt.

Neem contact met ons op voor reparatie van uw spa

Ervaart u problemen met uw jacuzzi dan is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Neem daarom contact met ons op voor reparatie van uw jacuzzi, en doe dit zo volledig mogelijk. Gebruik hiervoor onderstaand formulier en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info@elite-wellness.nl met daarin uw adres en telefoonnummer, alsook een precieze omschrijving van het defect en daarbij foto’s van de spa, het display en het probleem. Dit maakt verder communicatie veel effectiever en gemakkelijker.

Wij rekenen scherpe tarieven voor de reparatie van uw jacuzzi. Wacht niet langer wanneer uw spa kapot is, en neem direct contact met ons op voor reparatie!

Reparatie aanvragen

TOP