Spa in de badkamer

Maak een echte spa van uw badkamer

Gaat u wel eens een dagje naar een wellness spa? Waar u dan heerlijk geniet van de hot tubs, sauna’s en stoombaden? Dan heeft u vast al eens gefantaseerd over hoe het zou zijn om deze ervaring in uw eigen badkamer te hebben! Gelukkig zijn er eindeloze mogelijkheden om van uw eigen badkamer een spa te maken, zodat u heerlijk in uw eigen huis kunt ontspannen en genieten.

Een badkamer in spa stijl

Een badkamer als spa begint natuurlijk bij het design. Wanneer uw badkamer nog helemaal voorzien is van standaard witte tegels, straalt dat natuurlijk niet echt luxe en rust uit. Kies voor aardetinten en voor stukken met bijvoorbeeld mozaïek of kiezels. Zorg ervoor dat er verwarming in de badkamer is, want het is wel zo prettig als het lekker warm is. En een toilet in de badkamer? Dat is natuurlijk niet echt passend bij de spa-stijl. Kies er bijvoorbeeld voor om een apart toilet op de bovenverdieping te maken en deze uit de badkamer te halen.

Een jacuzzi in de badkamer

Wanneer u aan een wellness spa denkt, denkt u natuurlijk aan een jacuzzi. Maar een jacuzzi in de badkamer, kan dat wel? Past dat wel en is dat niet heel erg duur? Jacuzzi’s en spa’s zijn er gelukkig in heel veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een jacuzzi voor twee personen maar ook voor een spa voor vijf personen, wanneer u een wat grotere badkamer heeft. De jacuzzi hoeft natuurlijk niet vrij te staan, zolang u er maar vanaf één kant in kan. Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat de jacuzzi op de juiste manier aangesloten kan worden.

Een sauna in de badkamer

Even ontspannen, maar liever niet in het water? In een wellness spa hoort natuurlijk ook een sauna! Wie droomt er niet van een eigen sauna in huis of zelfs in de badkamer? Wanneer u graag een eigen sauna wil hebben, kunt u kiezen uit verschillende soorten. Houdt u van een heerlijk stomende sauna, kies dan voor een Finse sauna. Wanneer u in een Finse sauna wat last hebt van benauwdheid of wanneer u graag wat langer in de sauna wil zitten, kiest u voor een infraroodsauna. Lees hier wat het verschil is tussen een Finse sauna en een infraroodsauna.

Raadpleeg specialisten voor een spa als badkamer!

Wilt u uw badkamer om laten bouwen tot wellness spa, dan is het slim om daar specialisten voor in de arm te nemen. U kunt dit het best doen wanneer u toch al van plan bent om uw badkamer te verbouwen. Ga daarvoor naar een echte badkamer specialist! Voor het aanschaffen en aansluiten van een jacuzzi en sauna kunt u natuurlijk terecht bij Elite Wellness. Wij adviseren u graag over de juiste jacuzzi of sauna voor u en zorgen ervoor dat u eindeloos van uw spa kunt genieten. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Bij ons kun je terecht voor jouw hottub, sauna, spa, whirlpool of zwemspa.