Profiteer nu van mega spa en jacuzzi kortingen op Wellis spa’s!

Verlengd wegens groot succes! Altijd al een spa of jacuzzi willen hebben, maar was het nooit het juiste moment om er een aan te schaffen? Wacht dan niet langer, want dit is hét moment voor het aanschaffen van een goedkope jacuzzi en spa. Met deze Mega kortingsactie jacuzzi en spa actie van Wellis weet u zeker dat u kunt genieten van dat heerlijke luxe gevoel van een spa.

Hoge jacuzzi en spa kortingen tijdens Black Friday 

Wellis staat bekend om haar spa’s en jacuzzi’s van de meest luxe modellen en hoge kwaliteit. Een Wellis spa is dan ook een echte, waardevolle investering. Natuurlijk komt deze Europese topkwaliteit met een prijsje, maar ook daar hoeft u het nu niet meer voor te laten. Bij Elite Wellness koopt u nu immers verschillende Wellis modellen met enorme kortingen

Winters genieten in een warme, high-end spa dankzij deze jacuzzi en spa actie

Een scherp geprijsd bubbelbad schaft u momenteel aan bij Elite Wellness. Wees er wel snel bij, want deze Black Friday spa en jacuzzi korting geldt alleen voor een geselecteerd aantal voorraadmodellen van Wellis. De deelnemende modellen voor deze spa en jacuzzi actie kunt u hieronder vinden. De jacuzzi en spa aanbieding duurt tot en met 31 december 2022. U kunt een van onze showrooms in Etten-leur, Nieuwegein of Asten bezoeken om de modellen in het echt te bekijken!

TOP