Over Elite Wellness®

Relax... dan regelen wij de rest

Elite Wellness® is een bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de Spa (ook in de volksmond jacuzzi genoemd) en Infrarood Sauna branche. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u na de aankoop gewaarborgd bent van jarenlang zorgeloos genot.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom verkopen wij enkel hoge kwaliteits wellness producten zoals spa's, zwemspa's, hottubs, IR en Finse sauna's uit de landen Hongarije, Tsjechië, Duitsland en nog een aantal andere landen. Wij zijn altijd transparant over de herkomst en kwaliteit van onze producten want dat vinden wij heel belangrijk om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. De spas, jacuzzis, hottubs en andere welzijns toestellen die wij leveren zijn geschikt voor ontspanning en feestjes maar zijn ook therapeutisch aan te raden. En geven gegarandeerd heel veel spa en wellness plezier!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Indien nodig staan onze eigen monteurs voor u klaar. Zo heeft u altijd de snelste en beste service. Uiteraard verzorgen onze monteurs ook de volledige plaatsing en montage voor u indien gewenst.

In onze showroom hebben wij alle modellen uitgestald staan en ook echte tuinsituaties nagebootst zodat u inspiratie kunt opdoen.

Onze missie is: ervoor zorgen dat u volledig ontspannen kunt relaxen en genieten van de heerlijke massagejets in uw spa of bubbelbad! Ook in de volksmond jacuzzi genoemd.

Maak kennis met ons team van specialisten!

Max

Eigenaar / Founder

Max heeft sinds 2008 ervaring in de wellness sector met als specialiteit jacuzzi’s en infrarood-sauna’s. Hij is trots op het bedrijf Elite Wellness en alle medewerkers. Ook vertelt hij graag over de heilzame werking van een jacuzzi of infraroodsauna. Max kijkt continu naar nieuwe ontwikkelingen om zijn bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Zoals onze eigen service dienst en een derde vestiging. Zijn visie is ´Wat al goed is, nog beter maken´

In zijn vrije tijd spendeert Max graag tijd met zijn gezin en familie. Een grote hobby van hem zijn jaren 80 bromfietsen.

Thomas

Commercieel Manager Etten-Leur

Bij Thomas staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Zijn doel is om samen met de klant op zoek te gaan naar het meest geschikte spa, sauna of hottub. Thomas ondersteund ook de monteurs bij hun werkzaamheden.

In zijn vrije tijd is Thomas veel bezig met zijn koi vijver en gaat hij graag uit eten.

Carmen

Commercieel Manager Nieuwegein

Haar passie is ervoor zorgen dat onze klanten geholpen worden de juiste keuze te maken met hun aankoop. Hiernaast vervult Carmen een scala aan nazorg en logistieke taken die ze heel serieus neemt.

In haar vrije tijd is ze heel graag samen met haar vriend. En ze gaat dan ook graag met hem op reis. Carmen is een echte teamplayer.

Vincent

Commercieel Manager Asten

Vincent Streeft naar het zo goed mogelijk helpen van de klant om een bewuste keuze te maken bij zijn aankoop. Zijn doel is daarom om elke klant met een glimlach en een goed gevoel de deur uit te laten stappen.

In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn vrienden en familie. Verder gaat hij graag op reis of een gezellig dagje erop uit.

Sandra

Customer Service / Admin

Trotse moeder van twee kinderen. Sandra heeft een echte passie voor haar werk. Ze houdt zich bezig met facturatie tot afhandeling van vragen van onze klanten. Daarnaast is ze een echte all rounder die overal bijspringt.

In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd met haar gezin. En spreekt graag met haar vriendinnen af om een dagje er op uit te gaan.

Sjoerd

After Sales / Planning

Sjoerd is opgegroeid in de omgeving van Den Bosch, nu alweer 18 jaar woonachtig In Breda waar hij na zijn studie is blijven hangen. Een échte vakantie liefhebber, waarbij hij in de winter graag naar Oostenrijk gaat om te skiën en in de zomer is hij het liefste op Tenerife om helemaal bij te komen.

Buiten de vakanties om hockeyt Sjoerd bij HC Breda waar hij in een fanatiek vriendenteam speelt. En bovenal is hij natuurlijk gek op Wellness.

Pieter

Commercieel Manager / Allround monteur

Een achtergrond in montage en sales bij onder andere Coolblue geeft hem een zeer professionele basis waarbij de klant centraal staat. Zeer geïnteresseerd in alles wat met Wellness te maken heeft en zijn motto is" "klant blij, wij blij."

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met diverse IT zaken en uiteraard een fanatiek gamer! Ook ondersteunt hij de aftersales en het sales team.

Michel

Allround monteur / timmerman

Hij heeft een passie voor Wellness daar hij in de avonduren professioneel saunameester is. Maar dat is voor Michel nog niet genoeg Wellness. Hij is graag ook overdag bezig met het installeren en onderhouden van uw Wellness producten. Kortom een echte aanwinst voor ons team.

Naast saunameester is hij in zijn vrije tijd heel graag bij zijn vriendin en kinderen.

Sjaak

Allround Monteur / timmerman

Sjaak is met pensioen, maar werkt graag nog een à twee dagen bij ons. Zijn specialiteit is timmermanswerk en hij heeft vele jaren ervaring in de deuren en kozijnen branche, wat goed van pas komt in ons vakgebied.

In zijn vrije tijd beoefent hij de sport driebanden (biljarten) waar hij zelfs de Nederlandse kampioenschappen meespeelt in zijn divisie. Daarnaast besteedt hij graag zoveel tijd als kan met zijn vrouw Sjoukje en hun geliefde hond Bram.

TOP