Over Elite Wellness

Relax... dan regelen wij de rest

Elite Wellness is een bedrijf dat al jarenlang actief is in de Spa (ook in de volksmond jacuzzi genoemd) en Infrarood Sauna branche. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u na de aankoop gewaarborgd bent van jarenlang zorgeloos genot.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom verkopen wij enkel de Zwemspas en spa's die vervaardigd zijn in de in Europa gevestigde Wellis fabriek. De spa's en bubbelbaden die wij leveren zijn geschikt voor ontspanning en feestjes maar zijn ook therapeutisch aan te raden. En geven gegarandeerd heel veel spa en wellness plezier!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Indien nodig staan onze eigen monteurs voor u klaar. Zo heeft u altijd de snelste en beste service. Uiteraard verzorgen onze monteurs ook de volledige plaatsing en montage voor u indien gewenst.

In onze showroom hebben wij alle modellen uitgestald staan en ook echte tuinsituaties nagebootst zodat u inspiratie kunt opdoen.

Onze missie is: ervoor zorgen dat u volledig ontspannen kunt relaxen en genieten van de heerlijke massagejets in uw spa of bubbelbad! Ook in de volksmond jacuzzi genoemd.

Maak kennis met ons team van specialisten!

Max

Eigenaar / Founder

Max heeft meer dan elf jaar ervaring in de wellness sector met als specialiteit jacuzzi’s en infrarood-sauna’s. Hij is trots op zijn bedrijf en vertelt graag over de heilzame werking van een spa of infraroodsauna. Max kijkt continu naar nieuwe ontwikkelingen om zijn bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Zoals onze eigen service dienst en tweede vestiging. Zijn visie is ´Wat al goed is, nog beter maken´

In zijn vrije tijd vertoeft Max graag bij zijn gezin en familie. Een grote hobby van hem zijn jaren 80 bromfietsen.

Carmen

Commercieel Manager

Haar passie is ervoor zorgen dat onze klanten geholpen worden de juiste keuze te maken met hun aankoop. Hiernaast vervult Carmen een scala aan nazorg en logistieke taken die ze heel serieus neemt.

In haar vrije tijd is ze heel graag samen met haar vriend. En ze gaat dan ook graag met hem op reis. Carmen is een echte teamplayer.

Ravian

Monteur / Elektricien

Vanuit zijn opleiding als vliegtuig onderhoudsmonteur is Ravian bij Elite Wellness komen werken. Ravian is gespecialiseerd in elektronica met een oog voor detail. Daarnaast beschikt hij over een ruime kennis in een mix van loodgieters en timmermanswerk. Een echte duizendpoot.

In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan auto's en gaat hij graag naar festivals.

Roy

Monteur / Timmerman

Roy is één van onze allrounders. Van alle markten thuis. Als het van hout is kan hij het maken maar ook de plaatsing van een jacuzzi of hottub gaat hij niet uit de weg.

In zijn vrije tijd is hij graag aan het klussen en bouwt hij van alles en nog wat inelkaar. Hij staat niet graag stil.

Sandra

Customer Service / Admin

Trotse moeder van twee kinderen. Sandra heeft een echte passie voor haar werk. Ze houdt zich bezig met facturatie tot afhandeling van vragen van onze klanten. Daarnaast is ze een echte all rounder die overal bijspringt.

In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd met haar gezin. En spreekt graag met haar vriendinnen af om een dagje er op uit te gaan.

TOP