Over Elite Wellness

Relax... dan regelen wij de rest

Elite Wellness is een bedrijf dat al jarenlang actief is in de Spa (ook in de volksmond jacuzzi genoemd) en Infrarood Sauna branche. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u na de aankoop gewaarborgd bent van jarenlang zorgeloos genot.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom verkopen wij enkel de Zwemspas en spa's die vervaardigd zijn in de in Europa gevestigde Wellis fabriek. De spa's en bubbelbaden die wij leveren zijn geschikt voor ontspanning en feestjes maar zijn ook therapeutisch aan te raden. En geven gegarandeerd heel veel spa en wellness plezier!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Indien nodig staan onze eigen monteurs voor u klaar. Zo heeft u altijd de snelste en beste service. Uiteraard verzorgen onze monteurs ook de volledige plaatsing en montage voor u indien gewenst.

In onze showroom hebben wij alle modellen uitgestald staan en ook echte tuinsituaties nagebootst zodat u inspiratie kunt opdoen.

Onze missie is: ervoor zorgen dat u volledig ontspannen kunt relaxen en genieten van de heerlijke massagejets in uw spa of bubbelbad! Ook in de volksmond jacuzzi genoemd.

Maak kennis met ons team van specialisten!

Max

Eigenaar / Inkoop / Verkoop

Max heeft meer dan tien jaar ervaring in de wellness sector met als specialiteit jacuzzi’s en infraroodsauna’s. Hij is trots op zijn bedrijf en vertelt graag over de heilzame werking van een spa of infraroodsauna. Max kijkt continu naar nieuwe ontwikkelingen om zijn bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

In zijn vrije tijd vertoeft Max graag bij zijn gezin en familie.

Patrick

Hoofd Technische Dienst / Monteur

Patrick heeft een passie voor techniek met jacuzzi’s als specialiteit! Hij staat graag voor een uitdaging en is een perfectionist qua afwerking en details. Met zijn jarenlange ervaring in de maritieme sector is hij de aangewezen persoon voor deze functie. Waar hij eerst het water buiten moest houden, houd hij het er nu met plezier in.

In zijn vrije tijd is hij bezig met de watersport, vooral met bootjes, en brengt hij graag zijn tijd door aan zee, strand en op het terras.

Ravian

Monteur / Elektricien

Vanuit zijn opleiding als vliegtuig onderhoudsmonteur is Ravian bij Elite Wellness komen werken. Ravian is gespecialiseerd in elektronica met een oog voor detail.

In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan auto's en gaat hij graag naar festivals.

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Roosendaal (Noord-Brabant) kunt u een ruime selectie van onze producten bekijken. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

TOP