Over Elite Wellness

Relax... dan regelen wij de rest

Elite Wellness is een bedrijf dat al jarenlang actief is in de Jacuzzi®, Spa en Sauna branche. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u na de aankoop gewaarborgd bent van jarenlang zorgeloos genot.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom verkopen wij enkel de Jacuzzi's en spa's die vervaardigd zijn in de in Europa gevestigde Wellis fabriek. De Jacuzzi's, spa's en bubbelbaden die wij leveren zijn geschikt voor ontspanning en feestjes maar zijn ook therapeutisch aan te raden.

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Indien nodig staan onze eigen monteurs voor u klaar. Zo heeft u altijd de snelste en beste service. Uiteraard verzorgen onze monteurs ook de volledige plaatsing en montage voor u indien gewenst.

In onze showroom hebben wij alle modellen uitgestald staan en ook echte tuinsituaties nagebootst zodat u inspiratie kunt opdoen.

Onze missie is: ervoor zorgen dat u volledig ontspannen kunt relaxen en genieten van de heerlijke massagejets in uw spa of bubbelbad!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Roosendaal (Noord-Brabant) kunt u een ruime selectie van onze producten bekijken. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

TOP