Spa Kilimanjaro in Klundert

Bij verkoop of inruil van uw spa regelen wij het hele traject voor u van A tot Z. En dat houd in dat wij in overleg met u kijken hoe de oude spa uit de tuin gaat. En eventueel de nieuwe spa er weer in. Aan en afsluiten van elektriciteit en eventueel andere voorzieningen die aan de spa zijn gekoppeld.

Deze Kilimanjaro spa (ofwel Jacuzzi) mochten wij plaatsen in Klundert. Met wat hulp van de nieuwe eigenaar lukt het onze monteurs ook met extreem weinig ruimte een prachtig resultaat neer te zetten!

Dit model van Wellis is zeer ruim en geschikt voor zes volwassen personen inclusief één ligplaats en een Captain Seat. De Kilimanjaro Jacuzzi is geschikt voor recreatieve doeleinden en ontspanning maar ook uiterst geschikt voor therapeutische doeleinden.

De spa/jacuzzi beschikt over ruim 9 pk aan massagepompen om ervoor te zorgen dat u een optimale therapeutische massage krijgt tijdens een sessie in deze jacuzzi. Er zit 2.1 Aquasoul audio systeem in waar u ook uw smartphone op kunt aansluiten. De Kilimanjaro beschikt over maar liefst 64 jets!

  • TAGS