Sauna kopen

Een sauna aanschaffen

Wanneer u een sauna wilt kopen, heeft u in principe twee keuzes. Een infraroodsauna of een Finse sauna. Een Finse sauna warmt het lichaam op door middel van lucht en stoom, een infraroodsauna doet dat door middel van infraroodstraling. Bij Elite Wellness heeft u het beste van beiden. U hoeft alleen te beslissen welke sauna het beste bij uw wensen past.

Welke sauna past bij u?

Finse sauna's en infraroodsauna's hebben allebei zo hun voor- en nadelen. Bij een Finse sauna begint uw lichaam net op te warmen en dan moet u er al uit omdat het te zwaar wordt. Bij een infraroodcabine kunt u gerust 45 minuten blijven zitten of langer, waardoor de dieptewerking veel beter is en u veel meer ontgifting heeft van het lichaam door transpiratie. Welke sauna u het beste kunt kopen, ligt dus volledig aan het doel en aan wat u zelf natuurlijk het prettigst vindt. Wij adviseren u graag over het kopen van de juiste sauna voor in uw huis!

De beste en meest veilige vorm van infraroodstralers zijn de keramische stralers van onze MN cabines. Deze zorgen voor een zeer goede dieptewerking en doordat ze met midden- en langegolfstraling werken kunt u er langere tijd inzitten.

Waarom kiezen voor een saunacabine voor thuis?

Thuis een sauna hebben heeft verschillende voordelen. Gaat u een sauna voor thuis kopen, dan kunt u deze helemal op maat laten maken. U kunt uw thuissauna binnen en buiten laten plaatsen en u kunt ervoor kiezen om deze geheel of gedeeltelijk in te laten bouwen. Andere voordelen van thuissauna's zijn: 

  • Goed voor de spieren
  • Rustgevend en ontspannend
  • Snellere afvoer gifstoffen
  • 100 % Veilig
  • Zuiverende werking
  • Goed voor de huid
  • Helpt bij verlichting reumatische klachten
  • Pijnverlichting bij fybromyalgie
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Helpt bij Acne, Eczeem en Psoriasis

Een sauna bestellen bij Elite Wellness

Wilt u dus graag een sauna kopen? Bij Elite Wellness bent u aan het juiste adres. U vindt ons zowel in Etten-Leur als in Nieuwegein en daar kunt u onze sauna's met eigen ogen bekijken en ervaren. We adviseren u ook graag over de beste sauna voor uw keuze, zodat u straks 100% tevreden bent. Bekijk onze sauna's eens online of kom naar onze showroom!

Vragen over onze sauna's

Dit is afhankelijk van uw wensen. Zo hebben Finse sauna's en infraroodsauna's allebei hun voor- en nadelen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden! U bent natuurlijk ook van harte welkom om de modellen in onze showroom te komen bekijken.

In een droge saune ligt de luchtvochtigheid gemiddeld rond de 15%.

Dit is afhankelijk van de gewenste aanvangstwarmte en de grootte van de sauna. Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 25 minuten eer een sauna volledig is opgewarmd.

Bij Elite Wellness kunt u al een sauna aanschaffen vanaf €1.890,00.  A.d.h.v. de afmeting, het aantal personen, de gebruikte materialen voor de uitvoering en de kachel kan dit oplopen tot €20.799,00, afhankelijk van uw wensen.

De ideale temperatuur voor een sauna ligt tussen de 70 en de 90 graden.

TOP