Finse sauna kopen

Finse sauna’s

Zowel in de winter als de zomer zorgen onze Finse sauna’s voor een ultiem ontspannende ervaring. Ze zijn verkrijgbaar in de red cedar, populier of Bio uitvoering. Het medisch effect van een saunabezoek is onmiskenbaar, zo worden bijvoorbeeld schadelijke stoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Niet alleen uw algemene welzijn verbetert, regelmatig saunagebruik kan zelfs een ondersteunende en helende werking hebben op uw gehele lichaam en geest, dit effect neemt zelfs toe naarmate u de sauna meer gebruikt.

De gezondheidsvoordelen van een Finse sauna

Regelmatig de Finse sauna instappen, is goed voor de gezondheid. Zweten is namelijk gezond! Gifstoffen die zich in het lichaam ophopen, kunnen ons ziek maken. U kunt deze ophoping voorkomen door regelmatige van uw sauna gebruik te maken. Bovendien biedt uw sauna naast het reinigende effect ook nog een versterkt immuunsysteem en een verbeterde bloedsomloop. Neem afscheid van verkoudheid en voorkom deze met uw eigen sauna. Uw sauna helpt u bij het verlichten van spierspanningen om zo spierpijn te voorkomen. Genoeg redenen om een Finse sauna te kopen.

Nog een mooie reden om een Finse sauna te kopen: u kunt de schadelijke stoffen in uw lichaam van u af schudden door simpelweg alle gifstoffen uit te zweten. Onze saunamodellen zijn allemaal uit hoogwaardig hout vervaardigd, voorzien van veiligheidsglas en tevens voorzien van lichttherapie. Al onze sauna’s hebben een gebruiksvriendelijke besturing en instelbare klimaatregeling. Onze Bi-O sauna`s zijn tevens uitgerust met een stoomgenerator die zorgt voor een constante luchtvochtigheid. Ga zitten, ontspan en geniet van uw meest rustgevende muziek.

Innovatieve oplossingen in de Finse sauna

Het absolute hoogtepunt en één van de meest innovatieve oplossingen voor het aansturen van uw sauna is onze Webmodule voor het EmoTec en EmoTouch controlepaneel. Hiervoor is namelijk een app ontwikkeld waarmee u op afstand door middel van uw telefoon of tablet de gehele sauna kunt bedienen. U kunt onderweg dan ook uw sauna inschakelen zodat deze opgewarmd is als u thuiskomt. Ook beschikt de sauna over audio waardoor u heerlijk kunt genieten van ontspannende muziek.

Finse sauna met technisch hoogstaande bediening

Een goede Finse sauna beschikt over de juiste techniek, daarom maken wij gebruik van hoogstaande techniek die toch makkelijk te bedienen is. Wij maken gebruik van uitsluitend elektronische bediening van het merk EOS. U kunt kiezen voor het "normale" controlpanel of als u net iets meer wilt kunt u kiezen voor de EmoTec en EmoTouch II + met een zeer gebruiksvriendelijke touch paneel. Deze laatste controlepanelen zijn een must-have voor een moderne inrichting u kunt hiermee alles feilloos bedienen.

U ziet onze sauna’s zijn van alle gemakken voorzien waardoor u een heerlijke Wellness beleving tegemoet gaat. Wacht dus niet langer met uw Finse sauna kopen; u kunt altijd in één van onze showrooms terecht voor advies.

Finse sauna kopen voor binnen: inbouw of vrijstaande cabine?

Wanneer u thuis een Finse sauna wilt plaatsen, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Finse sauna in 2-persoonsuitvoering, of een 4-persoons Finse sauna. U een compacte vrijstaande Finse sauna kopen die u bijvoorbeeld in een hoek van uw badkamer plaatst, of een Finse sauna op maat kopen, die wordt ingebouwd in een aparte wellnesskamer. Wilt u een Finse sauna bij u thuis laten plaatsen, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze buiten te laten plaatsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Finse barrel sauna? Dit zijn cilindervormige sauna’s die u heel makkelijk in een tuin kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Overweegt u om een Finse sauna voor thuis te laten installeren, dan hebben we goed nieuws: een Finse sauna kopen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! U heeft al een echte Finse sauna vanaf €3.999,-. akken voorzien waardoor u een heerlijke Wellness beleving tegemoet gaat.

Een Finse sauna bestellen bij Elite Wellness

Wij bieden een breed assortiment aan sauna's. Kiest u voor populierenhout of toch liever de warme uitstraling van Red ceder. Kiest u voor lichttherapie, een sauna uit de Bi-O -serie de kwaliteit is uiteraard altijd hoogwaardig. Zweten is goed voor het lichaam, en dus ook voor de gezondheid. Afhankelijk van de grootte van uw badkamer kan de sauna zelfs daar worden geplaatst. Of misschien creëert u wel uw eigen Wellness ruimte, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden met de producten van Elite Wellness

Vragen over onze Finse sauna's

Het medische effect van een saunabezoek is onmiskenbaar, zo worden bijvoorbeeld schadelijke stoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Niet alleen uw algemene welzijn verbetert; regelmatig saunagebruik kan zelfs een ondersteunende en helende werking hebben op uw gehele lichaam en geest. Dit effect neemt zelfs toe naarmate u de sauna meer gebruikt.

Dit is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Finse sauna's en infraroodsauna's hebben allebei zo hun voor- en nadelen. Zo hebben traditionele Finse sauna's bijvoorbeeld een hogere temperatuur waarvan u flink gaat zweten; tussen de 80 en 100 graden. Een infraroodsauna is daarentegen een stuk koeler, deze verwarmt gemiddeld tussen de 35 en 60 graden. Wilt u meer weten over de verschillen tussen deze twee saunatypen en welke het beste bij u past? Wij plannen graag een persoonlijk adviesgesprek met u in om uw ideale sauna te vinden!

Stap 1 - Neem een korte douche om met een schone huid in de sauna te stappen. Droog uw lichaam goed af.

Stap 2 - Neem een warm voetenbad (5 tot 10 minuten)

Stap 3 - Maak gebruik van de sauna en laat de weldadige warmte zijn werk doen ( sessie: 5 tot 15 minuten)

Stap 4 - Neem nadat u in de sauna bent geweest een koude douche, hierdoor zullen uw poriën goed open komen te staan.

Stap 5 - Neem een warm voetenbad (5 tot 10 minuten)

Stap 6 - Rust uit en laat uw lichaam herstellen. 

Dit is tussen de 70 en de 90 graden.

Bij Elite Wellness kunt u een Finse sauna aanschaffen vanaf €3.999,00.  A.d.h.v. de afmeting, het aantal personen wat gebruik gaat maken van de sauna, de uitvoering en de kachel kan dit oplopen tot €20.799,00. U kunt een Finse sauna dus zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt.

TOP