Bi-O Serie

Bi-O Serie

Neem plaats in uw eigen paradijs van welzijn, door te kiezen voor een sauna uit de exclusieve Bi-O-serie! Bij ons vindt u een kwalitatieve en aantrekkelijke selectie van sauna's uit populier en rood cederhout. In tegenstelling tot de traditionele Finse variant werkt een sauna uit de BI-O-serie met een temperatuur tussen de 45 en 60 graden, dit geeft bij een luchtvochtigheid tussen de 40% en 55% een merkbare optimalisering van de bloeddoorstroming.

Gebruik de geïntegreerde kleurentherapie in combinatie met sauna aroma’s om uw zintuigen in de sauna te prikkelen. U zult hierdoor snel ontspannen en effectief uw stress verminderen. In de winter heeft u met onze hoogwaardige sauna’s de mogelijkheid om deze, dankzij de geïnstalleerde krachtige kachel, ook op de klassieke Finse manier te gebruiken.

Versterk uw immuunsysteem, en innerlijke balans door middel van een sauna

Regelmatig gebruik van een sauna helpt om het immuunsysteem te versterken en in stand te houden zodat u minder vatbaar bent voor infectieziekten. Het gebruik van dompelbaden met een temperatuurverschil na uw sauna ervaring versterken dit effect. In combinatie met onze dompelbaden en Jacuzzi’s kunt u uw Wellness ervaring verder uitbreiden. Als u zelf een indruk wilt krijgen van onze top sauna’s, kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze showroom.

Indrukwekkende sauna's met goede service!

Als u kiest voor een van onze sauna’s uit de Bi-O-serie, krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product, die vooral weet te overtuigen door het prachtige hout en schitterende design. Ook aan het interieur van de sauna is veel aandacht besteed, zodat u zich omringd voelt door behaaglijke ruimte en de lichte geur van hout. Bij ons krijgt u een uitgebreide service, zelfs nadat de garantietermijn is verstreken. Levering van reserveonderdelen is altijd snel en gemakkelijk. Uw nieuwe sauna leveren wij met onze eigen vervoerders direct bij u thuis af. U kunt dan zo snel mogelijk genieten van uw eigen kwaliteit sauna.

TOP