Finse Sauna's Populier

Finse sauna's Populier

Laat de dagelijkse beslommeringen achter u en kom tot rust in een comfortabele populierenhouten sauna van EAGO. Een hoge kwaliteit, schitterende afwerking en smaakvol design wachten op u.

Populierenhout is een jong en fris ogend, witachtig hout dat zijn heldere kleur behoudt zelfs na verloop van jaren. Het is fris en licht, maar heeft tegelijkertijd ook een hoge weerstand en hoge slijtvastheid. De gebruikte populieren, behoren tot de familie van de wilgen. Deze populieren groeien rond de noordelijke Middellandse Zee en zijn ongeveer 200 jaar oud. Het hout voelt aangenaam aan maar is toch een zeer harde houtsoort, om deze reden wordt hij dan ook vaak gebruikt in sauna’s. De ramen zijn vervaardigd uit veiligheidsglas en geven een sterk gevoel van ruimte.

Bevorder uw gezondheid en geniet

Alleen​​, met familie of met vrienden dompel u onder in een wereld van pure ontspanning. Terwijl u ontspant stimuleert de sauna uw gezondheid. Door het transpireren in een sauna worden schadelijke afvalstoffen door u lichaam uitgestoten. Regelmatig transpireren zorgt voor een natuurlijke uitwerking op de bloeddruk en bloedvaten. Uw vermindert hierdoor dan ook de kans op hart- en vaatziekten. Daarnaast verwijden de bloedvaten zich door de hitte in uw saunacabine waardoor uw lichaam optimaal voorzien wordt van zuurstof. Het voorkomt verkoudheid en spierpijn en werkt pijnverzachtend bij niet ontsteking gerelateerde gewrichts- en spierpijn zoals bijvoorbeeld artritis. Al met al genoeg redenen om op korte termijn eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

De voordelen van onze sauna's

Onze sauna’s zij professioneel geïsoleerd en zorgen daardoor voor een vermindering van het energieverbruik tevens wordt de warmte langer in de Sauna gehouden. Onze sauna's zijn tevens voorzien van sfeervolle energiezuinige LED-verlichting. Onze elektronisch aansturing van uw sauna is optimaal ingericht voor een eenvoudige bediening. Een geïntegreerd lucht-circulatiesysteem zorgt voor een optimale temperatuur verdeling in uw sauna cabine. Dit model sauna’s wordt over het algemeen geleverd met een saunakachel, thermometer, een zandloper, een emmer en een sauna-lepel. De meeste modellen zijn direct beschikbaar en uiteraard bieden wij een uitgebreide service.

TOP