Finse Sauna's Red Cedar

Finse sauna's Red Cedar

Eindelijk thuis van het werk en klaar om te genieten van wat Wellness. Wie droomt er nou niet van een sauna in zijn eigen huis? Deze droom kan waar worden met de exclusieve Rode Ceder sauna modellen van EAGO. Het rode cederhout dat uit Canada komt, bevat een aromatische olie die bij gebruik een ontsmettende werking heeft. Bovendien is het bevorderlijk voor het afvoeren van overtollig lichaamsvocht.

Rode Ceder heeft een mooi kleurenspectrum dat varieert van een milde honingkleur tot aan een donkere walnootkleur. De rode ceder reageert niet op temperatuurveranderingen omdat het een zachte houtsoort is. Een sauna heeft een zeer positief effect op uw gezondheid. Door middel van transpireren en dan afkoelen zult u niet alleen meer weerstand opbouwen tegen verkoudheid of griep, maar zullen ook gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd en de bloedsomloop gestimuleerd. Het gebruik van de sauna kan ook pijnverlichting geven bij spier- en/of rugpijn. Geniet van bijzondere momenten in uw luxe sauna. Uiteraard kunt u uw Wellness ervaring nog verder vergroten met de aanschaf van één van onze schitterende Jacuzzi’s.

Aan elk detail is gedacht

De topmodellen uit onze sauna serie van cederhout hebben een indirecte verlichting. Zowel in het concaaf gevormde plafond als ook achter de hoofdsteunen aan de achterwand is unieke indirecte verlichting aangebracht. Uiteraard wordt hier energiebesparende LED-technologie gebruikt die zowel goed voor het milieu, als voor uw portemonnee is. Ook de professionele isolatie zorgt voor een vermindering van het energieverbruik en houdt tegelijkertijd de warmte langer in de sauna. Het geautomatiseerde paneel en de klimaatregeling zorgen voor een eenvoudige bediening. Het geluidssysteem maakt het geheel verder af.

Customizen is mogelijk

Wilt u iets veranderen aan uw sauna of heeft u een iets ander andere maat nodig? Wij kunnen samen met u, uw persoonlijke sauna samenstellen. Het maakt hierbij niet uit of u de sauna gespiegeld wilt hebben, u graag een andere kachel geïnstalleerd wilt hebben of dat de afmetingen iets moeten worden aangepast.

TOP