InfraConcept® Sauna's

InfraConcept® sauna’s

Een naam die staat voor uitgekiende en doeltreffende infraroodsauna’s. Het allerbelangrijkste van een infraroodcabine is hoe je er als gebruiker de werking van ondervindt. Bij ons in de toonzaal hebben we de gewoonte om onze klanten te laten testen voor het sauna kopen. We luisteren eerst goed naar uw doelstelling en eventuele lichamelijke klachten en laten u dan diverse merken testen. Het is een feit dat de cabines van InfraConcept in de meeste gevallen als beste uit de bus komen.

Waarom zijn de InfraConcept sauna’s beter dan andere sauna’s?

Als we alles in de media bekijken wordt het voor een potentiële klant niet simpel om ‘door het bos de bomen te zien’… Er word gegoocheld met diverse soorten stralers die volgens het ene merk bijvoorbeeld magnesium-oxide stralers of quartz-stralers aanbevelen en daar dan lijnrecht tegenover kan een ander merk staan die op hun beurt Halogeen-stralers of bijvoorbeeld Keramische of Incoloy stralers aanprijzen. Zeg zelf, niet simpel.

Carbon + Full Spectrum heaters: een top-combinatie

Bij de InfraConcept reeks is er steeds een combinatie van carbon-heaters en full spectrum heaters. U wordt, als het ware, omarmd door de carbon-panelen die een heel gezellige warmte stralen. Deze heaters produceren lange- en middengolf infraroodstralen. Er zijn tevens enkele full spectrum heaters ingebouwd in elk van de InfraConcept modellen. Deze zorgen dan weer voor een diepere indringing in de spieren en gewrichten dankzij de korte golf. De full spectrum heaters zijn apart dimbaar en uitschakelbaar. U bepaalt zelf of u een sessie ondergaat met alleen carbon-straling of een combinatie van carbon + full spectrum. En dat is onze top-combinatie.

Waarin maken de InfraConcept sauna’s het verschil?

De InfraConcept sauna’s zijn anders dan andere infraroodsauna’s, en wel om de volgende redenen:

  • de samenstelling van percentages waaruit de full-spectrum-stralers zijn gebouwd. Het korte-golf gedeelte is zo samengesteld dat de gebruikerservaring optimaal is. Deze heaters zijn echt aangenaam. En juist dat, in combinatie met de carbon-heaters, zorgt voor een geweldige ervaring.
  • de hoge graad van afwerking. Ook de gebruikte materialen zijn allemaal van de beste kwaliteit. Bij elk van de modellen is er in de cabine dan ook geen enkele vijs te zien. Op een uitgekiende manier worden ze opgebouwd en ze voelen voor elke gebruiker uiterst solide aan. De diepe ergonomische bank van maar liefst zestig centimeter zorgt voor een geweldig zitcomfort.
  • Optioneel biedt InfraConcept u de speciale rugsteun Zhichi aan. Als u hiervan eens gebruik hebt gemaakt wilt u echt niet anders meer. De Zhichi past zich namelijk aan, aan ieders rug. Kortom zalig. 
  • Zowel het model Vertigo als Intensity dienen te worden aangesloten op een gewoon stopcontact. Het verbruik van deze cabines blijft zeker binnen de perken en als we er dan toch een cijfer moeten op plakken kan u er van uit gaan dat een sessie van 30 minuten tussen de 30 en 40 eurocent zal kosten. Bovendien is elk model bedienbaar in drie aparte kringen. Eigenlijk per persoon instelbaar dus … en dimbaar bovendien.
  • Een dubbele, van elkaar gescheiden, lichttherapie zorgt er tevens voor dat u een toffe wellness-sessie beleeft. In samenwerking met de stereo, radio, USB en Bluetooth mogelijkheid is uw ervaring helemaal compleet.
TOP