Smart-In-Trede systeem: jacuzzi met warmtepomp in de trap

Een jacuzzi is al een heerlijke vorm van ontspanning, maar de Wellis jacuzzi’s kunnen nu worden uitgerust met een warmtepomp in de trap. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook enorm functioneel. Bij Elite Wellness hebben we een aantal jacuzzi-modellen met dit Smart-In-Trede systeem. Benieuwd naar dit design en alle voordelen? We lichten het voor je toe.

Wat is een Smart-In-Trede warmtepomp voor de jacuzzi?

De Smart-In-Trede warmtepomp voor de jacuzzi is een warmtepomp die in de trap van de jacuzzi ingebouwd is. Deze jacuzzi warmtepomp kan voor temperaturen van -5°C tot +40°C opwarmen of koelen. Daarnaast is het mogelijk om in de treden handdoeken of onderhoudsmiddelen te bewaren, dankzij de ingebouwde opbergvakken. Er is zelfs een apart opbergcompartiment voor telefoons, met een USB-poort om de telefoon op te kunnen laden. Wellis is niet alleen marktleider in Europa op het gebied van jacuzzi’s, maar is ook de enige ter wereld met een jacuzzi met ingebouwde warmtepomp in de trap.

De voordelen van uw jacuzzi verwarmen met een warmtepomp in de trap

De in de jacuzzi ingebouwde warmtepomp heeft een wijde range van temperaturen waarin de de pomp kan verwarmen of juist verkoelen. Hierdoor kan 70 tot 17 procent van de verwarmingsenergie worden bespaard. Daarnaast is je jacuzzi enorm energiezuinig met de warmtepomp in de smartstep. De Wellis jacuzzi’s geven bovendien een zeer krachtige massage en zijn voorzien van nog meer van de nieuwste snufjes, zoals automatische watertesten door het WIS systeem.

Elite Wellness: dé dealer voor Wellis jacuzzi’s

Ben je op zoek naar een Wellis jacuzzi met warmtepomp in de trap? Elite Wellness is officieel een Wellis (Made in Europe) dealer in Nederland. Er zijn verschillende modellen van Wellis waarbij de warmtepomp in de trap verwerkt zit:

Wil je graag een Wellis jacuzzi met warmtepomp in de trap? Kom dan snel langs voor jouw superzuinige Wellis jacuzzi uitgerust met warmtepomp in de trap en automatisch water test systeem WIS. Neem gerust >contact met ons op voor vragen over de Smart-In-Trede voor de jacuzzi, onze adviseurs staan graag voor je klaar.

TOP