Spa's

Resultaat 1–20 van de 49 resultaten wordt getoond

Voor ieder wat wils

Elite Wellness levert Europees geproduceerde topkwaliteit spa's van het merk Wellis®. Naast de reguliere spa-modellen bieden wij ook de speciale MyLine Spa-serie aan: nagenoeg dezelfde kwaliteit als de reguliere Wellis® modellen, echter scherper geprijsd. Wilt u de hoogste kwaliteit voor de laagste investering? Bekijk dan onze eigen Elite Wellness BP line-modellen.

Klik op de logo's om de betreffende serie te bekijken.

In elk huis past een spa of Jacuzzi®

Bij Elite Wellness vinden we dat iedereen een spa in huis moet kunnen hebben. Daarom bieden wij in ons assortiment voor ieder wat wils. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van topkwaliteit voor een passende prijs, zodat u thuis heerlijk kunt genieten van een spa die bij u past. U heeft bij ons de keuze uit de volgende soorten spa’s:

  • Kies voor Europese topkwaliteit en ga voor een Wellis® spa. Dit is een van de meest luxe spa modellen met de beste therapeutische massage. Er zijn veel verschillende opties mogelijk bij het samenstellen van een Wellis® spa, zodat u de spa kunt creëren die het best bij u past.
  • Ga voor uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs en kies voor een MyLine spa. Deze spa’s zijn haalbaar voor ieder budget, zonder dat daarbij ingeleverd wordt op kwaliteit en comfort. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om een spa aan te schaffen!
  • Gaat u voor kwaliteit in een prachtig design, kies dan voor de Elite Wellness BP line spa’s. Deze modellen zijn zeer aantrekkelijk; zowel qua design als voor uw portemonnee.

Op onze website krijgt u al een goed beeld van ons assortiment, maar de beste indruk krijgt u natuurlijk in onze showroom. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen. In onze showroom staan diverse spa’s van Europese topkwaliteit, zodat u een goed beeld bij ons productportfolio kunt vormen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de spa, Jacuzzi® of het bubbelbad die helemaal bij u past. Tot snel!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Roosendaal (Noord-Brabant) kunt u een ruime selectie van onze producten bekijken. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

TOP