Elite Wellness BP line spa's

De BP line is speciaal ontwikkeld om u de hoogste kwaliteit te leveren voor een geringe investering. Deze spa's worden geproduceerd in Hongarije in een volledig geautomatiseerde fabriek volgens Europese kwaliteit standaard. De Elite Wellness BP line heeft een aantal zeer aantrekkelijke modellen zowel qua design als voor uw portemonnee.

De kuip van ieder model is gefabriceerd van PU verstevigd antibacterieel acryl van 6.3 mm dik en is evenals onze andere modellen van de hoogste kwaliteit. Voor productie van deze modellen maken wij in de fabriek ook gebruik van de hoogste kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van de heerlijke watermassagejets.

Ieder model van de Elite Wellness BP line beschikt over kleurentherapie, een thermocover en bovendien bevatten de BP3 en BP4 een ozonator voor reiniging van het water. De modellen zijn allen Plug & Play uitgevoerd waardoor ze zonder problemen praktisch overal te plaatsen zijn.

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Roosendaal (Noord-Brabant) kunt u een ruime selectie van onze producten bekijken. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

TOP