Technische informatie

Wellis behoort tot één van de grootste en kwalitatief hoogwaardigste spa-producenten van Europa. Aangezien steeds meer mensen overgaan op een gezondere levensstijl en de eisen voor kwaliteit steeds hoger liggen, komt er meer vraag naar de hoogwaardige producten van Wellis. Zij leveren een assortiment van Wellness producten die zowel binnen als buiten niet misstaan. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u bij ons de beste spa’s aantreft die momenteel leverbaar zijn.

Neem hieronder een kijkje in de fabriek van Wellis:

Wellis PoliMax Reinforcement

Een van de technologische triomfen van Wellis is de jacuzzi kuip. We vervaardigen een volledig eco-neutrale kuip van acryl met antimicrobiële behandeling, ABS polymeer voor een verhoogde stevigheid en een met robot aangebracht polyurethaan.

De voordelen van onze jacuzzi kuip voor u op een rijtje:

  • Zeer goede isolatie van de jacuzzi
  • Zeer goede geluidsisolatie
  • Ecologisch vriendelijk, makkelijk biologisch afbreekbaar product

Polyfoam isolatie

Om warmteverlies nog verder tegen te gaan, worden alle binnenkanten van de jacuzzi's van Wellis voorzien van Polyfoam isolatie. Zowel de binnenkanten van het kabinet als de grondplaat worden geïsoleerd met warmte reflecterende isolatiefolie. Dit zorgt er niet alleen voor dat kostbare warmte niet verloren gaat, maar ook dat warmte van de pomp(en) en motor(en) terug de waterleidingen en jacuzzi kuip in wordt gebracht, waardoor deze op hun beurt weer zorgen dat de warmte in de jacuzzi belandt. Hierdoor worden de operationele kosten van de jacuzzi zo laag mogelijk gehouden. Dit wordt dynamische reflectieve barrière isolatie genoemd.

WPS (Wellis polystyreen) frame

Het speciale polymeer zorgt voor exceptionele stabiliteit en duurzaamheid van het frame van de jacuzzi. Dit frame zorgt voor een langere levensduur en bescherming van uw aankoop.

Versterkte (ABS) bodemplaat

De uit één stuk vervaardigde versterkte bodemplaat vormt de basis waarop Wellis jacuzzi's zijn gebouwd. Door deze bodemplaat volledig te integreren met de rest van de jacuzzi constructie worden vocht, ongedierte en insecten buiten gehouden. Dankzij de opstaande onderkanten kan de jacuzzi zelfs probleemloos in bijvoorbeeld regenwater van centimeters hoog staan. Bovendien wordt het warmteverlies verder tegengegaan door de Polyfoam isolatie. De Wellis jacuzzi's hebben een sterke constructie en zijn eenvoudig te transporteren. Er is ook gedacht aan heftrucklepels, met uitsparingen in de bodemplaat.

WIS In-Line Systeem

Deze handige ingebouwde accessoire biedt 24-uursmonitoring van de waterkwaliteit van uw jacuzzi via uw smartphone. U kunt eenvoudig uw chloor- en pH-waarden inzien en controleren, waar u ook bent. Met deze functie kunt u uw jacuzzi-water nauwlettend in de gaten houden en snel actie ondernemen indien nodig. Zo geniet u altijd van een optimale waterkwaliteit in uw jacuzzi.

Verlichte Jets Light-Zone

Wellis heeft voor zijn nieuwe jacuzzi modellen talloze patenten aangevraagd, waaronder een voor de lichtgevende jets met een speciale functie. Deze jets verlichten niet alleen zichzelf, maar ook het gebied rondom hen, waardoor een betoverende sfeer ontstaat. Met deze innovatieve functie kunt u 's avonds ontspannen in uw jacuzzi en genieten van de ambiance. De lichtgevende jets voegen een extra vleugje elegantie en stijl toe aan uw jacuzzi-ervaring, waardoor het een unieke en luxueuze ervaring wordt.

Smart-In Step

De Smart-In Step met ingebouwde jacuzzi warmtepomp kan tot temperaturen van -5ºC tot +40ºC opwarmen of koelen, waardoor 70-75% van de verwarmingsenergie kan worden bespaard. In de jacuzzi treden hebben we opbergvakken ontworpen. Hierin kunnen gebruikers handdoeken of chemicaliën opbergen, en er is ook een compartiment voor het opladen van de telefoons, voorzien van een USB-poort.

Warmtepomp 3kW ingebouwd in trap

Ons externe warmtepompsysteem neemt warmte op uit de omgevingslucht en geeft deze af aan het water van de jacuzzi, waardoor u de temperatuur naar wens kunt regelen. Of u nu wilt genieten van een verwarmde jacuzzi in de winter of verkoeling zoekt in de zomer, ons systeem maakt het mogelijk. Door gebruik te maken van deze efficiënte technologie bespaart u tot wel 70-75% aan energie, wat resulteert in lagere operationele kosten en een milieuvriendelijkere jacuzzi-ervaring.

TOP