Technische informatie

Wellis behoort tot één van de grootste en kwalitatief hoogwaardigste spa-producenten van Europa. Aangezien steeds meer mensen overgaan op een gezondere levensstijl en de eisen voor kwaliteit steeds hoger liggen, komt er meer vraag naar de hoogwaardige producten van Wellis. Zij leveren een assortiment van Wellness producten die zowel binnen als buiten niet misstaan. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u bij ons de beste spa’s aantreft die momenteel leverbaar zijn.

Neem hieronder een kijkje in de fabriek van Wellis:

Wellis PoliMax Reinforcement

Een van Wellis technologische triomfen is de kuip van de spa. Zij vervaardigen een volledig eco-neutrale kuip van acryl met antimicrobiële behandeling, ABS polymeer voor een verhoogde stevigheid en een met robot aangebracht polyurethaan.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Zeer goede isolatie van de jacuzzi
  • Zeer goede geluidsisolatie
  • Ecologisch vriendelijk, makkelijk biologisch afbreekbaar product

Polyfoam isolatie

Om warmteverlies nog verder tegen te gaan worden alle binnenkanten van de spa’s van Wellis voorzien van Polyfoam isolatie. Zowel de binnenkanten van het kabinet als de grondplaat worden geïsoleerd in een warmte reflecterende isolatie folie. Dit zorgt er niet alleen voor dat kostbare warmte niet verloren gaat, maar ook dat warmte van de pomp(en) en motor(en) terug de waterleidingen en jacuzzi kuip ingebracht worden waardoor deze op hun beurt weer zorgen dat de warmte in de spa belandt. Hierdoor worden de operationele kosten van de spa zo laag mogelijk gehouden. Dit wordt dynamische reflectieve barrière isolatie genoemd.

WPS (Wellis polystyreen) frame

Het speciale polymeer zorgt voor exceptionele stabiliteit en duurzaamheid van het frame van de spa. Dit frame zorgt voor een langere levensduur en bescherming van uw aankoop.

Versterkte (ABS) bodemplaat

De uit één stuk vervaardigde versterkte bodemplaat is de basis waarop Wellis spa’s zijn gebouwd. Door deze bodemplaat volledig te integreren met de rest van de spa constructie worden vocht, ongedierte en insecten buiten gehouden. Door de opstaande onderkanten kan de spa zelfs probleemloos in bijvoorbeeld, regenwater staan van centimeters hoog. Hier bovenop komt de Polyfoam isolatie om het warmteverlies nog verder tegen te gaan. De Wellis spa’s beschikken over een sterke constructie en zijn eenvoudig te transporteren. Aan heftrucklepels is ook gedacht hier zijn uitsparingen voor in de bodemplaat aangebracht.

Stille verwarmde luchtpomp

Heeft u een luchtpomp van Wellis dan bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Wellis gebruikt namelijk pompen van Duitse makelij. Doordat deze pompen verwarmd worden, blaast er geen koude lucht meer in uw spa. Bijkomend voordeel van deze luchtpomp is dat hij minder dan 60 dB aan geluid produceert. Dit klinkt dus niet harder dan een wandeling door het bos.

TOP