Olympus Jacuzzi - Elite Wellness Roosendaal

Tips voor het kiezen van een jacuzzi!

U hebt besloten om een jacuzzi te kopen. Dit is een erg mooie en stijlvolle aanvulling in uw huis of tuin. Het bezit van een jacuzzi is nooit weg: gebruik hem om in te ontspannen na een lange werkdag of tijdens een gezellig feestje. Redenen genoeg dus om er één aan te schaffen. Maar waar moet u precies op letten bij het kiezen van een jacuzzi?

Welke jacuzzi kiest u?

Het is belangrijk om voor uzelf eerst een paar dingen op een rijtje te zetten voordat u een jacuzzi aanschaft. Vraag uzelf af voor hoeveel personen u een jacuzzi wilt. Hoeveel zitplaatsen moet de jacuzzi hebben? Dit is een factor die de prijs mede bepaalt. Ook moet u bedenken of u de jacuzzi binnen of buiten wilt plaatsen. Weeg de voor- en nadelen goed tegen elkaar af. Het installeren van een jacuzzi in huis is lastiger in verband met aansluitingen de ruimte en een juiste ondergrond, maar dan zit u natuurlijk wel beschut. Uiteraard kunt u ook buiten het hele jaar door gebruik maken van de jacuzzi als u hem onder een overkapping plaatst, zodat u altijd droog zit. Kijk ook nauwkeurig naar de afmetingen, hij moet wel passen! Er zijn nog meerdere opties waar u over na moet denken bij de aanschaf van een jacuzzi: wilt u bijvoorbeeld liever liggen of zitten in de jacuzzi? En heeft u een idee over het soort verlichting en bijvoorbeeld opties als massagejets en bluetooth aansluiting audio?

Het onderhoud van een jacuzzi

Onderschat niet hoeveel onderhoud een jacuzzi nodig heeft. Wilt u dat de kwaliteit van uw jacuzzi lang goed blijft en dat de levensduur van de jacuzzi zo lang mogelijk is, onderhoudt u hem dan perfect. De PH waarde tussen 7.2 en 7.7 is zeer belangrijk voor de levensduur van uw pompen en kuip. Voeg regelmatig chloor toe om het water goed schoon te houden. Vervang het water 3 tot 4 keer per jaar; ook als u de jacuzzi niet veel gebruikt is dit een must. Gebruik een cover om verdamping tegen te gaan, energie te besparen en te zorgen dat er geen vuil in de Jacuzzi komt. Het is dus ook belangrijk dat u de jacuzzi aansluit op een aparte stroomgroep. Uiteraard verschilt het per model hoeveel stroom hij verbruikt. Check dit goed voordat u de jacuzzi aanschaft.

Aanschaf bij een professioneel bedrijf

Als u een jacuzzi koopt, draait het niet alleen om de jacuzzi zelf maar ook om de service die erbij zit. Koop uw jacuzzi daarom altijd bij een goed bedrijf en niet op een tweedehands website want u weet nooit hoe het wateronderhoud is uitgevoerd bij een tweedehands jacuzzi. Dit kan dus een grote teleurstelling worden en een dure les! Het is ook belangrijk dat u bijvoorbeeld garantie heeft op de jacuzzi en dat er een goede service bij zit. Het is misschien fijn als een jacuzzi voordelig is, maar het is nog fijner als u ergens terecht kunt met vragen en klachten. Ook Elite Wellness heeft regelmatig zeer aantrekkelijke jacuzzi aanbiedingen.


Gezondheidsvoordelen jacuzzi

Een jacuzzi is niet alleen enorm luxe en leuk om te hebben, het heeft ook meerdere gezondheidsvoordelen. Wist u dat een jacuzzi van Elite Wellness goed is tegen allerlei lichamelijke klachten zoals rugpijn, spierpijn, reuma, psoriasis en tal van andere klachten? Buiten de ontspanning die u ervaart in een jacuzzi, verlaagt het relaxen in een jacuzzi stress waardoor lichamelijke klachten afnemen en u beter kunt slapen. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd en ontspannen de gewrichten en spieren zich in het warme water.