Uw nieuwe spa kunt u nu ook kopen bij Elite Wellness in Nieuwegein!

Zit u er al een tijdje aan te denken om een nieuwe jacuzzi of spa te kopen? Heeft u Elite Wellness al wel eens voorbij zien komen maar is Etten-Leur toch net wat te ver weg? Wij komen uw kant op! Medio maart 2020 kunt u namelijk ook een nieuwe spa, jacuzzi of sauna kopen bij Elite Wellness in Nieuwegein, provincie Utrecht! Zien we u snel in onze nieuwe showroom? 

Al onze spa’s vindt u vanaf maart ook in Nieuwegein, Utrecht!

Bij Elite Wellness vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten spa’s. U kunt bij ons in Nieuwegein binnenkort dus ook terecht voor een nieuwe spa, in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd. Jacuzzi is echter een merknaam, niet het product. Bij ons, straks dus ook in de provincie Utrecht, vindt u spa’s van verschillende andere uitstekende merken zoals Wellis, MyLine en de Elite Wellness BP Line. Bij ons vindt u spa’s voor 2 personen, maar ook spa’s waar u met zijn zessen in kan. Er zijn eindeloze accessoires toe te voegen zoals verlichting, massagejets en nog veel meer. Wanneer u bij ons een nieuwe spa koopt, zorgen wij voor een snelle en veilige levering en monteren we de spa ook, zodat u er meteen van kan genieten. Mocht de spa onverhoopt een defect vertonen, dan kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie ervan. 

Een sauna kopen voor uw huis in Utrecht? 

Naast dat u bij Elite Wellness Nieuwegein terecht kan voor een nieuwe spa, vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment aan sauna’s. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel infraroodsauna’s als traditionele Finse sauna’s. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een sauna is die in uw woning in Nieuwegein of Utrecht past! Daarnaast vindt u bij ons nog veel meer wellnessproducten, zoals hottubs, zwemspa’s en dompelbaden zodat u voortaan de deur niet meer uit hoeft om heerlijk te ontspannen. 

Zien we u snel in onze showroom in Nieuwegein? 

Denkt u er dus aan om een spa, sauna of hottub te kopen, kom dan medio maart naar onze nieuwe showroom in Nieuwegein! Hier kunt u onze spa’s en sauna’s niet alleen zelf ervaren; we adviseren u ook graag. Weet u bijvoorbeeld niet goed welke spa het beste is of kunt u geen keuze maken tussen een Finse sauna of infraroodsauna? Wij helpen u, vanaf maart 2020 ook in Nieuwegein, graag! De koffie staat voor u klaar.

Bij ons kun je terecht voor jouw hottub, sauna, spa, whirlpool of zwemspa.