Welk merk spa moet ik kiezen?

Wanneer u besloten hebt een jacuzzi te kopen, moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. Want welke jacuzzi past bij u? En er zijn zo veel merken, welk merk is nu het beste? Wij helpen u gelukkig graag bij het kiezen van de juiste jacuzzi. We hebben verschillende kwalitatief hoogwaardige merken in ons aanbod, waardoor er altijd wel een jacuzzi is die bij u past.

Welk merk jacuzzi is goed?

Alle spa’s in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit, daar kunt u bij ons van op aan. Bij ons vindt u enkel jacuzzi’s van Europese kwaliteit. Wanneer u een jacuzzi gaat kopen, gaat u natuurlijk niet voor het goedkoopste model. Het is belangrijk om voor een goed merk te kiezen, zodat uw investering nog jarenlang mee kan. Onze jacuzzi’s zijn allemaal van Europese makelij, wat betekent dat ze zijn gemaakt volgens de kwaliteitsstandaarden die in Europa gesteld worden aan spa’s.

Wellis: een van de topmerken jacuzzi’s

Bij Elite Wellness vindt u diverse merken, waaronder Wellis. Onze Wellis spa’s zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt in de Wellis fabriek in Hongarije. Er zijn verschillende uitvoeringen van deze spa’s beschikbaar, zoals de Deluxe, Premium of Start. Zo kunt u zelf kiezen welke opties u er nog bij neemt. Wellis onderscheidt zich op verschillende manieren van andere spa’s. Zo is de kuip gemaakt van antibacterieel versterkt PU en zijn ze verkrijgbaar met een kunststof en Thermo Wood houten omkasting. De kuip is daarnaast zeer ergonomisch waardoor u altijd lekker zit. Naast dat er natuurlijk nog veel meer voordelen zitten aan spa’s van Wellis, zien ze er ook prachtig uit en staan ze stijlvol in iedere tuin.

MyLine spa’s: kwaliteit voor ieder budget

MyLine zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een jacuzzi van uitstekende kwaliteit. De spa’s van MyLine zijn van even goede kwaliteit als de Wellis spa’s en erg aantrekkelijk omdat deze spa’s voor veel mensen betaalbaar zijn! Ook deze spa’s zijn voorzien van ergonomische zitplaatsen waardoor u heerlijk comfortabel in de jacuzzi zit. Op deze zitplaatsen schuift u niet naar beneden, doordat deze voorzien zijn van subtiele hielsteunen. Ook de MyLine spa’s zijn gefabriceerd in Europa.

Ons eigen merk: de Elite Wellness BP Spa

Uitstekende kwaliteit voor een geringe investering; dat zijn de spa’s van Elite Wellness. Ook deze spa’s voldoen aan de Europese standaard en zijn zowel qua design als budget, zeer interessant. Komt u er niet helemaal uit welk merk jacuzzi u nu moet kopen? Geen probleem, Elite Wellness helpt u graag. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en ervaar zelf welk merk jacuzzi het best bij u past!