Whirlpool kopen

Relax... dan regelen wij de rest

Bij Elite Wellness vindt u een groot aanbod aan luxe whirlpools. Een whirlpool wordt ook wel een bubbelbad genoemd en het biedt u de ultieme wellness ervaring thuis. In onze showroom vindt u onze volledige whirlpool- en bubbelbadencollectie.

Ontdek de wellnesservaring van een whirlpool

Ontspannende massagestralen zorgen voor een wellnessgevoel, terwijl uw lichaam volledig tot rust komt. Door de warmte van een whirlpool komen uw zintuigen en spieren tot rust. Bovendien wordt uw bloedcirculatie verbeterd door de water- en luchttoevoer in het bad. Een whirlpool is niet alleen fijn om in te relaxen, maar het heeft ook positieve effecten op het lichaam wanneer u bijvoorbeeld regelmatig sport. In onze showroom kunt u al onze modellen komen bekijken. Overweegt u om een whirlpool bad te kopen? Wij staan graag voor u klaar voor persoonlijk advies.

De voordelen van een whirlpool

Het hebben van een whirlpool heeft verschillende voordelen;

  • Helpt ontspannen
  • Kalmeert de spieren
  • Vermindert stress
  • Versnelt spierherstel na sporten of fysieke arbeid
  • Vermindert spierpijn en gewrichtspijn
  • Verbetert bloedcirculatie
  • Verbetert uw welzijn en geeft een wellnesservaring

Vrijstaande whirlpool of een whirlpool hoekbad of inbouw?

U kunt een whirlpool op meerdere manieren plaatsen. U kunt een whirlpool zowel vrijstaand als tegen een muur aan plaatsen. Het is tevens mogelijk om een het bad gedeeltelijk of volledig te laten inbouwen, met een whirlpool hoekbad of inbouw whirlpool. Afhankelijk van de plaatsing en de beschikbare ruimte kunt u de meest ideale plek voor uw whirlpool bepalen. Heeft u hier advies over nodig? Onze whirlpool experts helpen u met het vinden van uw ideale bad. Bekijk welke whirlpool baden te koop staan in onze webshop of kom ze bekijken in een van onze showrooms.

Binnen of buiten een whirlpool laten plaatsen

Overweegt u om een whirlpool te kopen voor binnen in huis? Of gaat uw voorkeur uit naar een whirlpool voor buiten? Bij Elite Wellness kunt u een bubbelbad kopen voor zowel binnen als buiten. Onze whirlpool baden zijn namelijk uitstekend binnen en buiten te plaatsen. Een whirlpool bad buiten plaatsen heeft als voordeel dat u het hele jaar in uw tuin kunt genieten van een heerlijke wellness ervaring. Een (inbouw) whirlpool voor binnen voegt luxe en comfort toe aan uw badkamer en kan moeiteloos geïntegreerd worden in uw badkamer.

Bent u op zoek naar een whirlpool voor twee personen voor binnen of wilt u liever een extra ruim model voor een groot gezin? Wat u ook zoekt, bij Elite Wellness vindt u zeker wat u zoekt.

Whirlpool bestellen? Neem contact met ons op voor meer informatie

Overweegt u om een whirlpool bad te kopen om ook die whirlpool wellness thuis te ervaren? Maak direct een afspraak in onze showroom voor een persoonlijk adviesgesprek of bel ons voor meer informatie.

TOP