Zo maakt u uw spa sessie nog ontspannender!

Een eigen spa in huis of in de tuin is natuurlijk al luxe, maar u kunt het nog luxer, comfortabeler en ontspannender maken! Er zijn namelijk heel wat handige en leuke jacuzzi accessoires op de markt die een spa sessie nog leuker en ontspannender maken. We zetten er een aantal voor u op een rijtje.

Praktische accessoires en toevoegingen

Jacuzzi accessoires zijn eigenlijk onder te verdelen in diverse soorten. Allereerst de praktische accessoires en toevoegingen voor de jacuzzi. Een jacuzzi is vaak natuurlijk aan de hoge kant, en het is niet voor iedereen even makkelijk om er zomaar in en uit te stappen. Daarom is de meest populaire praktische accessoire voor de spa dan ook het trapje. Deze trapjes zorgen ervoor dat u makkelijk en veilig in en uit kunt stappen. Ze zijn meestal voorzien van een antislip laag op de treden, zodat u niet uit kunt glijden. Daarnaast zijn er nog meer accessoires om het in- en uitstappen makkelijker te maken. Denk daarbij aan een instapbeugel die voor meer grip zorgt. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een handdoekbeugel die u aan de jacuzzi vast kunt maken. U heeft uw handdoek dan altijd binnen handbereik!

Comfortverhogende accessoires

Een sessie in een spa of jacuzzi is natuurlijk al heerlijk comfortabel en ontspannend, maar er zijn ook accessoires op de markt die uw spa sessie nog comfortabeler kunnen maken! Denk bijvoorbeeld aan een spa zitkussen. Deze zitkussens zijn hittebestendig en hebben vaak zuignappen zodat het kussen niet kan drijven en op zijn plaats blijft. Zo zit u nog lekkerder in de jacuzzi! Ook zijn er verschillende nekkussens beschikbaar. Deze legt u in uw nek, waardoor u uw hoofd kunt laten rusten en van top tot teen kunt ontspannen.

Accessoires voor een gezellig avondje in de jacuzzi

Daarnaast zijn er ook accessoires die misschien niet erg nuttig of noodzakelijk zijn, maar wel erg leuk zijn om te hebben! Heeft u regelmatig een gezellig avondje in de jacuzzi, dan merkt u vast dat u ook wel eens wat wilt drinken maar dat u het glas dan eigenlijk constant vast moet blijven houden. Daar zijn verschillende oplossingen voor! Zo zijn er bijvoorbeeld handige tafeltjes die u aan uw jacuzzi kunt monteren zodat u daar glazen en andere dingen op kwijt kunt. Ook zijn er drijvende en onbreekbare bier- en wijnglazen die u gewoon in het water kunt laten drijven! Handig, toch? En vindt u een potje kaarten ook altijd leuk? Dan kunt u bijvoorbeeld waterproof speelkaarten kopen! Zo zijn er nog veel meer accessoires die uw spa sessie nog leuker, comfortabeler en ontspannender maken.

Waar u al deze leuke accessoires kunt kopen? Voor onderhoud en accessoires kunt u terecht op Spapro.nl. Hier vindt u alle producten die u nodig heeft om uw spa te onderhouden en allerlei handige accessoires.