Zwemspa kopen

Een zwemspa kopen van Elite Wellness®?

Een zwemspa kopen, dat doet u bij Elite Wellness®. Als u op zoek bent naar een zwemspa, dan bent u natuurlijk op zoek naar uitstekende kwaliteit en wilt u deze graag kopen bij een partij die verstand van zaken heeft. Gelukkig is Elite Wellness specialist op het gebied van zwemspa’s en bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende soorten zwemspa’s in ons assortiment en helpen u graag met het kiezen van de juiste zwemspa voor u!

Een zwemspa voor een scherpe prijs

Een zwemspa hoeft helemaal niet duur te zijn. Elite Wellness zorgt er graag voor dat wellness betaalbaar is voor iedereen. Daarom kunt u bij ons ook een zwemspa kopen voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben namelijk zwemspa’s voor ieder budget; ze zijn allemaal voorzien van de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Van een basis-zwemspa tot de meest luxe die er is, u vindt het bij ons allemaal. Als u dus een zwemspa wilt kopen, dan doet u dat bij Elite Wellness!

Waarom kiezen voor een zwemspa?

Een zwemspa ziet u niet in iedere tuin staan. U komt eerder normale spa’s tegen. Waarom zou u eigenlijk voor een zwemspa kiezen en niet een gewone spa of jacuzzi kopen? Een zwemspa is heel bijzonder; u kunt er namelijk zowel in ontspannen als inspannen! Zwemspa’s hebben krachtige jets waar u tegen in kunt zwemmen. Het neemt zeer weinig ruimte in uw tuin in beslag, zeker in vergelijking met een zwembad, en toch kunt u zwemmen! Natuurlijk kunt u de jets ook op een prettige massagestand zetten, waarmee u heerlijk kunt ontspannen na een workout of na een lange dag werken.

Een zwemspa heeft daarnaast ook veel verschillende voordelen voor uw lichaam. Het versoepelt uw spieren en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Daarnaast ontspant u er zowel fysiek als mentaal in. Maar ook een workout in de zwemspa heeft zo zijn voordelen. Zo kan dit leiden tot gewichtsverlies, een betere conditie, verhoging van de weerstand en vermindering van stress. Wat wilt u nog meer?

Een zwemjacuzzi kopen bij Elite Wellness

Bent u overtuigd van de voordelen van een zwemspa en wilt u dus graag een zwemspa kopen? Dan helpen wij van Elite Wellness u graag bij het kiezen van de zwemspa die aan al uw wensen en eisen voldoet. U bent van harte welkom in onze showroom om alles eens met eigen ogen te komen bekijken, maar als u uw keuze al gemaakt heeft, kunt u uw zwemspa bij ons natuurlijk ook gewoon online kopen! Bekijk ons gehele assortiment, laat u informeren en geniet van de voordelen van een zwemspa van Elite Wellness!

Zwemspa of spa: wat is het verschil?

Twijfelt u tussen een zwembad of een jacuzzi voor bij uw thuis? De zwemspa is dan de ideale oplossing. Een zwemspa is namelijk een combinatie tussen een zwembad en een jacuzzi. Echter neemt een zwemspa niet zoveel plek in beslag als een zwembad, maar kunt u toch zwemmen. U kunt dus zowel voor inspanning als ontspanning de zwemspa gebruiken. Dit is natuurlijk erg fijn wanneer u graag zwemt, maar de ruimte niet heeft voor een zwembad om in te zwemmen. Wij hebben verschillende zwemspa’s in ons assortiment, waardoor u ook kunt kiezen of u het jacuzzi-gedeelte liever apart heeft of niet. De keuze is enorm en we bieden u graag een scherpe prijs voor de zwemspa die u graag wilt.

Vragen over onze zwemspa's

Wij verkopen de merken: Elite Wellness BP Line, MyLine, SpaPro, Wellis en Hanscraft.

Bij Elite Wellness kunt u een zwemspa aanschaffen vanaf €19.799,00.  A.d.h.v. de afmeting, het aantal personen en het aantal jets kan dit oplopen tot €37.995,00, afhankelijk van uw wensen.

Het is gebruikelijk om het water van uw zwemspa minimaal één keer per jaar te verversen.  Afhankelijk van uw gebruik is het aan te raden om dit vaker te doen, zodat u te allen tijde kunt genieten van schoon, hygiënisch water.

Een zwemspa kan zowel ingebouwd worden als op los geplaatst wrden op het terras, balkon of binnenshuis. Een spa laten inbouwen is meestal duurder dan een vrijstaand model laten plaatsen.

Een zwemspa is perfect wanneer u weinig ruimte heeft, maar wel graag een zwembad en een spa wilt. Een zwemspa gebruikt in verhouding tot een normaal zwembad minder water en is tevens sneller weer gevuld.

TOP